Ingezonden persbericht

Jaap.nl breidt uit met woningaanbod BIJN

AMSTERDAM, 20040807 -- Woningaanbod van de websites www.nieuwbouwwoningen.nl en www.woningennet.nl worden vanaf nu aangeboden aan de woningzoekers van www.jaap.nl.

Jaap Stelwagen, directeur van Jaap.nl: 'Met deze uitbreiding is een belangrijke stap gezet in mijn streven om de consument een zo transparant mogelijk inzicht in de woningmarkt te geven'. Het streven is om vóór 2005 het grootste actuele woningbestand van Nederland te vergaren. Hiertoe zijn koppelingen met diverse woonportals gerealiseerd en wordt een voor woningaanbod gespecialiseerde zoekmachine ingezet. 'Via de e-mailservice worden woningzoekers direct naar mijn site verwezen. Dit is goed voor onze websites en onze adverteerders.' aldus Arno Korbijn, directeur BIJN Solutions.

Over jaap.nl
Jaap.nl gevestigd in het Amsterdam Science Park. Voor het vergaren van actueel woningaanbod is een zoekmachine ontwikkeld die via internet het aanbod van diverse makelaars betrekt. Met 27.000 woningen beschikt jaap.nl nu over het één na grootste actuele woningbestand van Nederland. Op basis van deze technologie worden twee diensten aangeboden:
- www.jaap.nl: een e-mailservice waarop consumenten zich kunnen inschrijven. Deze 'alle woningen, één e- mail' -service is eind 2001 gestart;
- www.yawi.nl: een e-mailservice voor zakelijk gebruik, gericht op makelaars en hypotheekadviseurs. Yawi is de white label variant op jaap.nl.

Over BIJN Solutions
Gevestigd in Breda ontwikkelt BIJN (www.bijn.nl) websites voor projectontwikkelaars.
Daarnaast beheert BIJN zelf enkele portals gericht op de woningmarkt.



Ingezonden persbericht