BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 27 juli 2004

HET GEBEURT IN BED!

'Wat gebeurt in BED?' zal iemand zich afvragen die nog geen ervaringen in BED heeft opgedaan. Het antwoord is duidelijk: HET gebeurt in BED! Op 7 augustus organiseren BNN en Nieuwe Revu wederom de maandelijkse clubavond in Hotel Arena TONIGHT.

Op deze zomeravond komen de warme uplifting latinhouse klanken uit BEDroom 1. Naast residents Denniz en Delacruz is ook DJ Robert Feelgood te vinden in de eerste slaapkamer. Deze DJ heeft zijn sporen al verdiend met onder andere clubavonden als H.I.P. en EFFECT. Deze top-DJ's worden zoals altijd bijgestaan door live-muzikanten. Niet alleen in BEDroom 1 is een grote naam te vinden, want ook in de andere zaal staat niemand minder dan Steve Running Man. Deze bekende Londense DJ was al eerder te gast in BED. Hij zal worden bijgestaan door de residents Mr Mike en Irwan.

De deuren gaan om 22.00 uur open en om 04.00 uur is het feest afgelopen. Kaarten zijn te koop voor 12,50 euro via BEEP!. Je hoeft dan niet in de rij te staan bij de deur (www.beep.nl). Tevens zijn er kaarten te koop bij de Ticketservice, het Amsterdams Uitburo en Hotel Arena TONIGHT.

BED wordt live uitgezonden van 01.00 uur tot 04.00 uur bij Dancetination Live! op 3FM. De volgende BED is op zaterdag 4 september.