TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 05-08-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 07 augustus
Radio 2 - 16.00 uur

VEEL VARIATIE IN TROS MUZIEKCAFÉ

TROS MUZIEKCAFÉ van zaterdag 7 augustus a.s. kenmerkt zich weer door veel variatie. Presentator Hadassah de Boer ontvangt verschillende artiesten uit binnen- en buitenland.

Down South is een muzikaal duo uit het zuiden des lands. Ze brengen een lekker album uit, met veel funky, jazzy en poppy-invloeden. Voor de zang hebben ze verschillende stemmen gebruikt, onder anderen van Mo Jones en Sofuja. De laatste is momenteel beter bekend als Boris. Hij komt niet mee, maar Down South is er wel in TROS MUZIEKCAFÉ.

Zangeres Charlène heeft bij de TROS al vaker een tv-optreden gehad. Zaterdag is ze te beluisteren op Radio 2. Ze brengt een aantal nummers ten gehore en zingt deze helemaal live!

Uit België komt Lunascape, ook een tweemansformatie. Zangeres Kyoko en muzikant Walter kennen elkaar van de Brusselse filmacademie en delen een liefde voor sferische muziek. Ze laten zich graag beïnvloeden door de klanken van Portishead, Dead Can Dance , Sinead O'Connor en de Cocteau Twins. In TROS MUZIEKCAFÉ is te horen hoe dat klinkt.

Uiteraard is er nog veel meer muziek te beluisteren. TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl.




TROS