UNITED DANCE COMPANY

Nog 10.000 kaarten Dance Valley beschikbaar

DANCE VALLEY FESTIVAL: NOG 10.000 KAARTEN BESCHIKBAAR!

UDC Events BV, de grootste dance organisatie van Nederland, gevestigd in Pumerend en bekend van grootschalige evenementen als Carl Cox & Friends , Strike One en Impulz Festival , maakt zojuist bekend dat er nog maar 10.000 kaarten beschikbaar zijn voor Europas grootste en bekendste dance evenement Dance Valley Festival 2004.

Op 7 augustus barst voor 50.000 dance fans in Spaarnwoude de viering van A Decade Dance, het 10 jarig bestaan van Dance Valley Festival 2004 , los. Met 40.000 bezoekers was Dance Valley vorige zomer 3 dagen voor het event uitverkocht. Met nog 4 weken te gaan is dat bezoekersaantal reeds nu al bereikt en organisator UDC verwacht dat de resterende 10.000 kaarten binnen nu en 2 weken hun weg naar de fans zullen vinden.

Brian Bout van UDC in reactie op de bezoekersaantallen: We mogen meer bezoekers toelaten dan vorig jaar en Dance Valley blijkt eens te meer een grote aantrekkingskracht uit te oefenen op een massaal publiek. En dat is opmerkelijk in een tijd waarin een gerenommeerde festivals dit jaar duidelijk te lijden hebben onder de tanende belangstelling van hun fans. Dance blijkt in alle weerwil springlevend maar wij rusten niet op onze lauweren. Door bijvoorbeeld dit jaar onze toegangs- en horeca prijzen te verlagen en het service niveau wederom op te krikken met gratis pendelbussen en toiletten maken wij het makkelijker voor het publiek om voor Dance in het algemeen en natuurlijk Dance Valley in het bijzonder te kiezen.

Dance Valley Festival 2004 , a decade of dance, vindt dit jaar wederom plaats in Recreatiegebied Spaarnwoude, gemeente Velsen, op zaterdag 7 augustus aanstaande. Met meer dan 170 artiesten, 3 open air stages en 15 areas is Dance Valley het grootste Dance Festival ter wereld. Voor persaccreditatie mailt u naar andrea@udc.nl of rob@udc.nl. Kaarten van Dance Valley zijn verkrijgbaar bij Ticketservice, Ticketbox, Music Store, de bekende voorverkoopadressen, en de GWK- en Postkantoren.

Noot voor de redaktie,