Ingezonden persbericht

Mobile-Babes steunt Helmert Jan van der Slik

LAREN, 20040723 -- Zoetermeer, juli 2004 - De 21-jarige talentvolle Zoetermeerse coureur Helmert Jan van der Slik krijgt dankzij de steun van een nieuwe sponsor, Mobile-Babes, de kans om tijdens het grootste autosport evenement van Nederland, de Marlboro Masters of Formula 3, deel te nemen in een Formula Renault 2000.


"Wij zijn zeer verheugd dat wij een talent als Helmert Jan deze kans kunnen bieden" aldus teameigenaar Peter Lieffering van SL Racing. "HJ, voor ingewijden, heeft zich de afgelopen jaren behoorlijk in de kijker gereden en ook dit jaar gaat alles volgens schema in de Formule Ford klasse. Nee het talent wat HJ bezit is van grote klasse en toen wij met een van onze sponsors, Mobile-Babes, rond de tafel zaten waren zij direct enthousiast om het talent van HJ te ondersteunen"

Peter vervolgt; "Voor HJ hebben we gezamenlijk een plan gemaakt richting de toekomst. De doelstellingen voor dit jaar zijn duidelijk en voor volgend jaar zijn we al druk bezig. Ja, het klinkt gek: het seizoen is nog niet halverwege en we zijn nu al bezig met het seizoen 2005. Wanneer je een talent als HJ wil laten groeien, dan moet er een duidelijk plan zijn en de logische stap na de Formule Ford is de Formule Renault 2000. Daar zijn we nu al mee bezig." Helmert Jan begint te lachen en ziet zich al rijden in de gevleugelde klasse. "

"Met de steun van Mobile-Babes krijg ik de kans om te laten zien wat ik kan in een de top van de Nederlandse Autosport en ook nog op een schitterend evenement. We gaan de komende 2 weken hard trainen om zo veel mogelijk ervaring op te doen." aldus Helmert Jan.

"Dat Mobile-Babes deze stap naar de autowereld heeft gemaakt, is op zich opmerkelijk. Het komt niet vaak voor dat de erotiekbranche zich zo duidelijk manifesteert, laat staan zich mengt in de wereld van de autosport", vertelt Martijn Broersma, Marketing Directeur van Mobile-Babes. "Het bedrijf heeft echter het talent van van Helmert Jan hoog in het vaandel staan en wil op deze wijze haar steentje bijdragen aan zijn weg naar succes. Met de ondersteuning van een talent als Helmert Jan zien wij kans om niet alleen dit jaar maar wellicht ook de volgende jaren ons bedrijf publicitair te promoten."


Voor meer informatie
The Mobile B.V.
Martijn Broersma
marketing@mobilebabes.nl




Ingezonden persbericht