Nighttown Rotterdam

ZA 07.08 P.R.S.P.C.T. invites Sinuous (G)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Op zaterdag 7 augustus is de P.R.S.P.C.T.-dansvloer niet alleen in het Nighttown Theater, maar ook in de grote zaal te vinden voor een extra grote en internationale editie in samenwerking met het Engelse label Sinuous. Om dit te vieren krijgen de eerste 500 bezoekers een gratis cd.

P.R.S.P.C.T. staat in Nighttown al geruime tijd garant voor stevige drum'n'bass. Resident Thrasher weet hoe je een dansvloer aan moet pakken. Samen met Sinuous Records besloot hij deze zomer met een grote internationale line-up flink uit te pakken. In de grote zaal van Nighttown staan onder andere Resonant Evil (UK), Monkey and Large (NO) en Raiden (UK). Verder draaien Kano (UK), Origin (USA) en Tko (UK) van Sinuous Records. In het theater houden Thrasher, Predator, Adi-j en Shapeshifter de P.R.S.P.C.T.-eer hoog. Kortom, genoeg mogelijkheid om je trommelvliezen weer eens goed op de proef te stellen en om 6 uur 's ochtends weer gaar en voldaan je weg naar huis te vinden.

ZA 07.08 P.R.S.P.C.T. invites Sinuous
Aanvang: 22.00 uur
EUR 10,- (+ gratis cd voor de eerste 500 bezoekers) Voorverkoop bij Ticketservice, Velvet, Triple Vision, Twist & Shout (Utrecht), Confused (Den Haag) en Killa Cutz (Amsterdam)

www.nighttown.nl / www.sinuousrecords.co.uk / www.prspct.nl


---
Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Evelyne Levêke. T: 010-436 12 10 of E: evelyne@nighttown.nl


---- --