Ingezonden persbericht

MEIJER ONVERSLAANBAAR TIJDENS MARLBORO MASTERS!
---

VOOR DIRECTE VERSPREIDING!

BRONVERMELDING: INSIGHT F1 MOTORSPORT REPORT

MEIJER ONVERSLAANBAAR TIJDENS MARLBORO MASTERS!

Zandvoort - En dat is overwinning nummer vier en vijf! Sinds Paul Meijer bij zijn comeback op het circuit van Zandvoort tijdens de Pinksterraces zegevierde, pakte de 19 jarige coureur van het Nikon Motorsport Team dit weekend wederom twee overwinningen op het circuit van Zandvoort. Ondanks dat Meijer de eerste helft van het seizoen niet deel heeft genomen aan het Formule Renault 2000 kampioenschap staat hij nu met stip op een vierde plaats met 108 punten.

Meijer, die normaal gesproken uitkomt in het prestigieuze Europees Formule Renault 2000 kampioenschap, kwam voor de twee keer dit seizoen naar Zandvoort voor de prestigieuze Marlboro Masters. Waar Meijer in de vorige drie wedstrijden een pole position realiseerde, daar moest hij ditmaal genoegen nemen met respectievelijk een tweede en derde positie.

De eerste wedstrijd verliep voor de Bilthovenaar geheel volgens plan. Meijer kwam goed uit de startblokken en passeerde Strous door het vuile gedeelte van de binnenkant van de Tarzan-bocht te nemen. Meijer trok daarna meteen een gat naar Strous en wist in de twaalf ronden tellende race zijn bolide als eerste aan de finish te brengen. Ook de tweede manche ging voortvarend. Een bliksemstart van Meijer zorgde ervoor dat hij voor Van Dam en Strous de eerste bocht doorkomt en na 12 ronden betekende dit zijn tweede overwinning van de dag. Met deze podiumplaatsen zet Meijer een serie van vijf overwinningen op rij neer!

Paul: "Net als de vorige twee wedstrijden in dit kampioenschap verloopt ook dit weekend geheel volgens plan. Ik had twee superstarts en pakte in beide manches de leiders in de wedstrijd aan de binnenkant van de Tarzan-bocht. Daarna probeerde ik met snelle rondetijden afstand te nemen van de rest van het veld. Uiteindelijk won ik de races met enkele seconden voorsprong op mijn achtervolgers. Ik ben erg blij dat ik ook tijdens de Masters optimaal heb kunnen presteren. In de voorgaande jaren had ik te maken met veel pech en dat speelde aan het einde van de wedstrijd nog door mijn hoofd. Met nog enkele races in het vooruitzicht maak ik zelfs nog kans op de derde plaats in het kampioenschap!"

UITSLAG RACE 01 MARLBORO MASTERS, ZATERDAG 07 AUGUSTUS 2004, 12 RONDEN

1. PAUL MEIJER 20:03.916

2. Junior Strous + 3.379

3. Ricardo van der Ende + 6.028

UITSLAG RACE 02 MARLBORO MASTERS, ZATERDAG 08 AUGUSTUS 2004, 12 RONDEN

1. PAUL MEIJER 20:11.618

2. Junior Strous + 1.835

3. Carlo van Dam + 2.379

Voor meer INFORMATIE of extra FOTOMATERIAAL kunt u contact opnemen met Roelof Oosterhuis, Insight F1 Motorsport Report (+31 652 056 637 / roelof@insightf1.com)

© 2003 - 2004 All Rights Reserved - www.paulmeijer.com