Politie Zeeland


W-8087-2004 Vechtpartij in Vlissingen

In de nacht van zaterdag op zondag tussen 01.10 uur en 01.30 uur vond er op de Walstraat in Vlissingen een vechtpartij plaats tussen twee groepjes jongeren.
Bij de vechtpartij zijn een 21-jarige vrouw en een 22-jarige vrouw, beiden uit Vlissingen, mishandeld. Ze hielden aan de mishandeling pijn in het gezicht en op het lichaam over.
In verband met de mishandeling zijn een 21-jarige man uit Vlissingen, een 22-jarige vrouw uit Vlissingen en een 26-jarige vrouw uit Oost-Souburg aangehouden.
Een 21-jarige man uit Vlissingen, een 22-jarige man uit Vlissingen en een 21-jarige man uit Terneuzen zijn aangehouden wegens baldadigheid, het niet voldoen aan een bevel of vordering (om weg te gaan) en vechten in het openbaar.
De aanleiding voor de vechtpartij is onbekend.


W-8088-2004 Overlast jeugd

Zaterdagavond rond 22.45 uur heeft de politie, in samenwerking met de KLPD (politie te water) een groep van 14 personen bekeurd wegens illegaal recreëren.
Naar aanleiding van klachten van watersporters ging de politie, samen met de KLPD, een kijkje nemen op de Schuttersplaat in Veere.
Ter plaatse bleek dat er een groepje jongeren, in de leeftijd van 14 tot 17 jaar (voornamelijk uit Middelburg en Oost-Souburg) op de Schuttersplaat aan het kamperen waren. Ook hadden ze op het eilandje een kampvuur gemaakt. Door de jongeren werd alles opgeruimd.
Ze kregen allen een bekeuring van 95 euro.


W-8089-2004 Getuigenoproep

Zaterdagavond rond 20.00 uur kwam op de Punt in Middelburg een 26-jarige motorrijder uit Oost-Souburg ten val.
De man reed rond 20.00 uur op zijn motor over de Punt komende uit de richting van Veere. Toen hij moest uitwijken voor een hem tegemoet komende personenauto, die in een bocht op zijn weghelft kwam, reed hij tegen een stoeprand en kwam ten val.
De motorrijder raakte niet gewond. De automobilist reed door.
De politie verzoekt getuigen van dit ongeval zich te melden op het politiebureau in Middelburg of op telefoonnummer 0900-8844.


O-8090-2004 Aanrijding in Oud Vossemeer

Zondagmiddag rond 16.50 uur vond er op de Broekseweg in Oud Vossemeer een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 19-jarige automobilist uit Lohmar (D) reed over de Broekseweg komende uit de richting van Oud Vossemeer.
Toen hij, ter hoogte van de kruising met de Broeksedijk, keerde liet hij de hem achterop komende 26-jarige automobilist uit Bergen op Zoom, niet voorgaan.
Er was alleen materiële schade.





Politie Zeeland