Gemeente Enschede

Open Dag Summer Events Zuid


Enschede, 02-08-2004

Officiële opening zomerfestijn in Stadsdeel Zuid op 8 augustus

Op zondag 8 augustus start het vakantiefestijn Summer Events Zuid in de Twentehallen. Van 12.00 tot 17.00 uur kan iedereen in Enschede Zuid komen kijken wat er allemaal te doen is tijdens Summer Events Zuid.

De openingshandeling om 15.00 uur wordt verricht door wethouder André le Loux.

Na de officiële openingsceremonie is er op 8 augustus een uitgebreid programma. De muziek- en dansliefhebbers kunnen zich uitleven bij Hot Radio. Omdat tijdens Summer Events Zuid veel sportieve activiteiten zullen plaatsvinden, is er een sport-infomarkt en worden er diverse demonstraties gegeven als vechtsport en dans. Door de HDC (Honden Dresseerclub Twente) zal er een speciale pakwerk-demonstratie worden gegeven. Voor de kinderen is er o.a. een ballonnenwedstrijd en springkussens. Daarnaast zijn er activiteiten als de Razende Roeland, de Crazy Dunker en verschillende sportactiviteiten. Ook voor de inwendige mens kan worden gezorgd.

De entrée van de Open Dag is gratis. De kinderen en de jongeren kunnen gedurende de middag alvast weekkaarten kopen.

Summer Events Zuid wordt van 8 t/m 20 augustus gehouden in de Twentehallen, De Reulver 120. De organisatie wordt gedaan door Stichting Wijkwelzijn Zuidwijken, in samenwerking met een groot aantal vrijwilligers, Gemeente Enschede (Stadsdeelbeheer en -management Zuid) en Politie Enschede-Zuid. Het doel van het vakantiefestijn is om de jeugd van 6 tot 23 jaar zinvolle en recreatieve activiteiten te bieden tijdens de zomervakantieperiode.

---

Gepubliceerd op 02-08-2004 © Copyright gemeente Enschede Naar