Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort: 29 juli 2004

AUDI NATIONALE TENNISKAMPIOENSCHAPPEN IN EDE

Direct geplaatste spelers Audi NTK bekend

Van maandag 9 tot en met zondag 15 augustus staan de gravelbanen van de Edese Tennis Club in het teken van de Audi Nationale Tennis Kampioenschappen (NTK). Zojuist is bekend gemaakt welke tien spelers zich rechtstreeks hebben geplaatst voor het hoofdtoernooi. In Ede zullen zestien dames en heren in het enkelspel strijden om de nationale titel. Naast het enkelspel wordt ook gespeeld in het dames-, heren- en gemengddubbelspel.

Van het totale deelnemersveld worden tien spelers op basis van hun positie op de KNLTB ranglijst direct toegelaten tot het hoofdtoernooi. De beste vier dames en heren van het kwalificatietoernooi, dat op maandag 9 en dinsdag 10 augustus wordt gespeeld, plaatsen zich eveneens voor het hoofdtoernooi. Aan dit kwalificatietoernooi nemen maximaal 32 spelers deel. Voor de kampioen van de ASICS Nationale Jeugd Kampioenschappen tot en met 18 jaar bij zowel de dames als de heren is een plaats gereserveerd voor de Audi NTK. De jeugdkampioenschappen worden de week voorafgaand aan de Audi NTK gespeeld. De laatste plek in het hoofdtoernooi wordt vergeven middels een wildcard. In een later stadium wordt bekend gemaakt naar wie deze wildcard gaat. Rechtstreeks geplaatste spelers
Dames Woonplaats Heren Woonplaats
Linda Sentis Haarlem Martijn Bok Amsterdam
Tessy van de Ven Linden (Bel) Matwé Middelkoop Leerdam Susanne Trik Wormerveer Marcel Reuter Amsterdam
Hanneke Ketelaars Veghel Eric Reuijl Sassenheim
Mariëlle Hoogland Mijdrecht Bart Beks Nuenen
Michelle Gerards Helden Jasper Smit Volendam
Lotty Seelen Capelle a/d IJssel Marco Marzolla Den Haag Stephanie Gomperts Enschede Steven Korteling Leusden Jolanda Mens Voorhout Michel Koning Oosthuizen
Olga Kaloesnaja 's-Hertogenbosch Nick van der Meer

Amsterdam

Speeltijden
Van maandag tot en met woensdag wordt er gespeeld vanaf 10.00 uur. Op de overige dagen beginnen de wedstrijden om 12.00 uur. De finale damesenkelspel en gemengddubbelspel vindt plaats op zaterdag 14 augustus. Op zondag 15 augustus staat de finale herenenkelspel, damesdubbelspel en herendubbelspel op het programma.

Loting
De loting voor het herenenkelspel en damesenkelspel vindt plaats op dinsdag 10 augustus om 15.00 uur in het clubhuis van de Edese Tennis Club aan de Van Heeckerenlaan 14 in Ede. Voor meer informatie over de Audi NTK kijkt u op www.knltb.nl.


---