ARBONED


Utrecht, 9 augustus 2004

Goed eerste halfjaar voor ArboNed

ArboNed heeft een goed eerste halfjaar achter de rug. De omzet groeide met 6% van 74,5 miljoen in de eerste zes maanden van 2003 naar 79 miljoen dit jaar. De winst steeg met 29%.

ArboNed schrijft de groei toe aan een toename van het aantal werknemers dat onder contract staat en door een efficiencyslag in de bedrijfsvoering. In het tweede halfjaar verwacht de arbodienst op hetzelfde niveau te blijven functioneren. Inspelend op de liberalisering van de arbomarkt in 2005, waardoor de verplichte aansluiting van bedrijven bij een arbodienst komt te vervallen, heeft ArboNed in 2004 gekozen voor groei door innovatie. Daartoe zette ArboNed in mei Arts in Bedrijf in de markt, een label dat inspeelt op de wensen van middelgrote ondernemingen om de regie bij arbozaken zelf te voeren. Innovatie uit zich ook in acties om gezondheid op ludieke wijze onder de aandacht te brengen. Zo laat Arboned tijdens de Olympische Spelen een bus door het land rijden, waarin consumenten hun gezondheid kunnen laten testen. Deze Summer Health Tour doet van 4 tot en met 27 augustus tien steden aan. Deze week doet de bus Den Helder, Almere en Rotterdam aan, op respectievelijk dinsdag, donderdag en vrijdag.


--- Einde persbericht ---


---

....

Over ArboNed
ArboNed N.V., opgericht in 1994, is de tweede speler in de arbomarkt in Nederland. Als specialist op het gebied van werk en gezondheid heeft ArboNed heeft een marktaandeel van 17%. ArboNed telt ruim 80 vestigingen en 1.600 medewerkers. Meer informatie op, ook over de Summer Health Tour 2004, vindt u op www.arboned.nl. ..

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Inge Weel, woordvoerder, T 06 - 295 726 98, E inge.weel@arboned.nl

van bovenstaand bericht.


09 aug 04 09:30