Politie Limburg-Zuid

Zwaar gewonde man aangetroffen in Brunssum

Brunssum 09-08-2004 - In de nacht van zondag op maandag 09 augustus 2004, rond middernacht, werd op de Brunssummerheide in Brunssum een nog onbekende zwaargewonde man aangetroffen. De man lag op een parkeerplaats in het bos langs de Toeristenweg, welke weg parallel loopt aan de Rimburgerweg. Deze plek staat bekend als een ontmoetingsplaats voor homofielen.

Het slachtoffer werd aangetroffen door een bezoeker van deze plek. Deze stelde vervolgens de hulpdiensten hiervan in kennis. De zwaargewonde man werd in zorgwekkende toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is kritiek.

De politie zette onmiddellijk de omgeving af, waarna de technische recherche met een eerste sporenonderzoek begon. De brandweer van Brunssum verleende daarbij assistentie.

De identiteit van het slachtoffer kon nog niet worden vastgesteld. De politie roept eventuele getuigen op zich met haar in verbinding te stellen. Ook personen die zondagavond en nacht deze plek hebben bezocht en/of in de directe omgeving zijn geweest, worden opgeroepen om zich bij de Politie Limburg Zuid 0900-8844 (lokaal tarief) te melden.