Gemeente Wieringen

Bekendmakingen Algemene wet bestuursrecht (6 augustus)

Op 3 augustus 2004 hebben burgemeester en wethouders de volgende besluiten genomen die onder de Algemene wet bestuursrecht vallen:


*Verleende standplaatsvergunning aan A.E. Nan voor verkoop van aardappelen, groeten en fruit in Den Oever;


*Verleende vergunning aan Kon. Marine voor het gebruik van geluidsinstallatie tijdens sportdag d.d. 1 september 2004 op het complex van Marinewatersportvereniging aan De Haukes.

Iedereen die door de genomen beslissingen rechtstreeks in zijn belang is getroffen kan binnen 6 weken schriftelijk bezwaar maken bij burgemeester en wethouders van Wieringen, Postbus 1, 1777 ZG Hippolytushoef. Wie dit tijdig doet kan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Alkmaar (Sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar) schorsing van deze beslissing aanvragen.

De waarnemend burgemeester heeft op 3 augustus 2004 de het) volgende besluiten genomen die onder de Algemene wet bestuursrecht vallen:


*Verleende vergunning aan Triathlonvereniging De Venne voor het houden van een wielerwedstrijd d.d. 21 augustus a.s.


*Verleende vergunning aan Kon. Marine voor het houden van een sportdag d.d. 1 september a.s. op het complex van de Marinewatersportvereniging aan De Haukes.

Iedereen die door de genomen beslissingen rechtstreeks in zijn belang is getroffen kan binnen 6 weken schriftelijk bezwaar maken bij de burgemeester van Wieringen, Postbus 1, 1777 ZG Hippolytushoef. Wie dit tijdig doet kan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Alkmaar (Sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar) schorsing van deze beslissing aanvragen.

Hippolytushoef, 6 augustus 2004. Drs. J. Wittink, secretaris M.J.P. van Kampen-Nouwen- wnd. burgemeester