Utrecht stad, 09.45 uur

Utrecht 09-08-2004 - Nieuwsberichten district Utrecht stad

Tegen motorfiets

UTRECHT- Op maandagochtend werd een jongen aangehouden nadat hij was gevlucht met zijn scooter. Omstreeks 00.30 uur zagen agenten een 17-jarige jongen uit Utrecht over de Kanaalstraat rijden. Agenten wilde de jongen controleren maar hier had hij kennelijk geen zin in en gaf gas. De achtervolging werd ingezet en ging via de Marjellapark, Keulsekade en de Kanaalstraat. Op de Laan van Nieuw Guinea blokkeerde een motoragent de weg. De bromfietser probeerde de motoragent nog te ontwijken. Dit lukte niet en de bromfietser reed tegen de motorfiets aan. De jongen kwam ten val en rende weg. Op de Malakkastraat kon hij alsnog worden aangehouden.

Rijden onder invloed

UTRECHT- Op zondagochtend werd een man aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol reed. Omstreeks 06.40 uur zagen agenten de maar rijden over de Rijnkade. Hij werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat hij teveel had gedronken. Op het bureau blies hij 790 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Bestolen van ketting

UTRECHT- Op zondagochtend werd een jongen bestolen van een ketting. Omstreeks 20.00 uur was een 5-jarige jongen uit Utrecht aan het spelen aan de Daendelstraat. Op een gegeven moment kwamen er twee jongens aanlopen en trokken de gouden ketting van de jongen zijn nek en verdwenen weer. De politie heeft de aangifte opgenomen.