Binnensticht 10.40 uur

Utrecht 09-08-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Achtervolging gestolen motorfiets

BILTHOVEN In de nacht van zondag op maandag heeft een achtervolging plaatsgevonden in Bilthoven. De politie merkte omstreeks 04.00 uur een motorrijder op die hard reed en achtervolgde hem. De motorrijder bleef zeer hard rijden, wat de achtervolging moeilijk maakte. Kort daarop vond de politie de motor in de buurt van een camping op de Burgemeester Van der Borchlaan terug. De bestuurder was gevlucht. De motor bleek gestolen te zijn. Tussen zondagavond 22.45 uur en het moment van de achtervolging is de motor gestolen uit een garage aan de Gruttersdijk in Utrecht.

De politie verzoekt eventuele getuigen van de diefstal of mensen die meer weten over de identiteit van de verdachte contact op te nemen met de recherche Binnensticht via 0900-8844. Of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Parkeerautomaatkraak

ZEIST Zondagavond rond 21.30 uur heeft de politie twee mannen aangehouden vanwege het openbreken van een parkeerautomaat in een parkeergarage aan de Antonlaan. De twee mannen, van 25 en 26 jaar uit Zeist, reden na de kraak weg uit de parkeergarage. Op aanwijzing van getuigen kon de politie de twee in hun auto aanhouden op de Schaerwijdelaan. De mannen zijn meegenomen naar het politiebureau en daar ingesloten. De 25-jarige man bleek bovendien nog een celstraf van 18 dagen open te hebben staan.