Gemeente Helmond


---

Nieuwe website Stadspromotie Helmond

Stichting Stadspromotie Helmond is sinds een half jaar een zelfstandige organisatie en niet langer verbonden aan VVV of ANWB. De oude site www.vvvhelmond.nl voldeed mede daardoor niet langer aan de eisen. Reden voor Stadspromotie Helmond om de website met diverse toeristische en recreatieve informatie in een nieuwe jas te steken.

De nieuwe website gaat op vrijdag 6 augustus officieel online. De site biedt niet alleen informatie over kunst & cultuur, dagjes uit, overnachtingsmogelijkheden en uitgaan, maar ook over het evenementenpodium Glimlach I en businessclub de Vrienden van Helmond.

Een belangrijk onderdeel is de evenementenkalender, die een prominente plaats inneemt en waar altijd de actuele informatie is te vinden over de evenementen en activiteiten in Helmond.

Stadspromotie Helmond plaatst sinds jaar en dag alle evenementen op de evenementenkalender. Dit gebeurde voorheen op de oude site www.vvvhelmond.nl, maar de nieuwe website www.stadspromotiehelmond.nl biedt meer (technische) mogelijkheden voor het plaatsen van uitgebreidere informatie met bijpassende fotos. Ook is de site zo ontworpen door Nauta & Haagen, dat Stadspromotie Helmond in staat is om zelf aanpassingen door te voeren, waardoor de site eenvoudig en snel actueel te houden is. Gekozen is voor een uitnodigende en bijzonder overzichtelijke vormgeving.

Speciale aandacht is er daarnaast voor de onlangs opgestarte website www.winkelwaaier.nl, waarop alle actuele gegevens staan van het winkelaanbod in Helmond. Via www.stadspromotiehelmond.nl kunnen bezoekers van de site rechtstreeks doorklikken voor informatie over winkels, parkeren e.d.

Stadspromotie Helmond heeft gekozen voor een nieuwe naam, maar via (de oude naam) www.vvvhelmond.nl komt men óók op
www.stadspromotiehelmond.nl . Tenslotte is de VVV bij veel mensen een begrip voor toeristische en recreatieve informatie. Als mensen deze naam intypen komen ze toch bij de meest actuele informatie terecht.

De nieuwe site wordt de komende tijd nog verder verfijnd en uitgebreid met o.a. recent fotomateriaal.