Gemeente Roggel en Neer

09/08/2004
Reconstructie Pater van Donstraat nagenoeg klaar De reconstructie betreft het traject vanaf de kruising Bosstraat/Elzenweike
tot aan het bruggetje over de Roggelse beek

De reconstructie van de Pater van Donstraat te Heibloem is, op enkele kleine details na, klaar. Na de bouwvak zullen nog enkele zaken worden afgerond. De weg is inmiddels open voor alle verkeer.

Als snelheidsremmende maatregelen zijn asverspringen in de weg aangebracht. Er zijn parkeerhavens gemaakt en aan de kant van de bestaande bebouwing is een nieuw trottoir van klinkers gelegd. Ook het riool is, op het genoemde traject, vervangen.

Het project is/wordt uitgevoerd door WLM Weg- en waterbouw bv uit Wessem. Directie & toezicht ligt bij Adviesbureau Brouwers uit Roermond. Voor vragen kunt u na de bouwvak contact opnemen met de aannemer op het werk, de heer H. Vestjens op telefoonnummer 06 - 53555175. Adviesbureau Brouwers heeft namens de gemeente Roggel en Neer toezicht gehouden op de werkzaamheden. De toezichthouder, de heer J. Schreurs, is eveneens na de bouwvak telefonisch bereikbaar op 06 - 55814927.