Politie Zuid-Holland-Zuid

09/08 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

09-08-2004 - Persberichten district I

AUTODIEF AANGEHOUDEN
DORDRECHT- De politie heeft zondagavond 8 augustus op de Provinciale weg een 32-jarige man uit Dordrecht aangehouden omdat hij in auto reed die even daarvoor op de Mercuriusstraat was gestolen. Zijn 27-jarige passagier uit Apeldoorn is eveneens aangehouden. Beiden zijn in verzekering gesteld. De 32-jarige bestuurder bleek ook onder invloed van alcohol te zijn en was niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN (vervolgbericht van zondag 8 augustus) ZWIJNDRECHT De politie heeft een 22-jarige vrouw uit Maassluis en een 28-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden in Zwijndrecht naar aanleiding van een winkeldiefstal in een supermarkt aan de Laan van Walburg op zaterdagmiddag 7 augustus. De man en de vrouw gebruikten geweld toen een agent in burger een 17-jarige winkeldievegge aanhield. Beiden zijn in verzekering gesteld.

STEEN DOOR RUIT
ZWIJNDRECHT- Op de Fuchsiastraat is in de nacht van zondag op maandag 9 augustus een 33-jarige man in zijn woning aangehouden. Hij had even daarvoor een gezin aan de Geraniumstraat bedreigd en had daarna een steen door de ruit gegooid. De steen kwam terecht in de slaapkamer van de 20-jarige dochter des huizes.