Ingezonden persbericht


Body Glove introduceert iPod beschermhoes
De coolste case voor de coolste digitale MP3-speler

Body Glove®, vooraanstaand leverancier van accessoires voor elektro-nische consu-men-ten-producten, introduceert een nieuwe beschermhoes voor de iPod digitale muziekspeler. Het inmiddels 53 jaar bestaand lifestyle-merk bewijst zich hiermee opnieuw als innovatief leverancier van hoog-waar-dige en aansprekende producten.

Met een verwijzing naar de surf-antecedenten van Body Glove is de hoes voor de iPod vervaardigd van neopreen, een soepel maar oersterk materiaal dat vooral wordt gebruikt voor wetsuits. De hoes omsluit je iPod als een tweede huid en beschermt je geavanceerde muziekspeler effectief tegen stoten en krassen.

De hoes ziet er stoer en sportief uit en beschikt aan de achterzijde over een draaibare clip voor bevestiging aan een ceintuur of tas, voor handsfree draaggemak.

De Body Glove iPod case is beschikbaar met zwarte en zilverkleurige voering en is met ingang van september 2004 verkrijgbaar voor een adviesprijs van ¤ 14.99.

Over Body Glove
Body Glove is een aansprekend en dynamisch merk dat zich richt op een jonge, actieve, trendgevoelige markt. In 1953 introduceerden de oprichters van Body Glove, de tweelingbroers Bob en Bill Meistrell, de eerste wetsuit van neopreen. Sinds die tijd heeft de onderneming wereldwijd naam gemaakt als toonaangevend leverancier van hoogwaardige producten en accessoires voor watersport en strandmode. De consumentenproducten van Body Glove worden onder licentie gedistribueerd door Fellowes. Over Fellowes
Fellowes heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Itasca, Illinois en levert producten op het vlak van consumenten- en kantoorelektronica, zoals accessoires voor mobiele telefoons, camera's en computers, bind- en lamineermachines, papierversnipperaars en een breed scala aan opbergproducten. De onderneming heeft dochterbedrijven in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Groot-Brittannië en de Benelux. Wereldwijd telt Fellowes circa 1700 medewerkers, die het afgelopen jaar een omzet van ruim 700 miljoen dollar genereerden. Noot aan de redactie,

Ingezonden persbericht