Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


9 augustus 2004


ZUTPHEN - Automobilist onder invloed


De politie heeft in de nacht van zondag op maandag op de Gerard Doustraat een 51-jarige automobilist uit Zutphen aangehouden die onder invloed van alcohol reed. De politie controleerde de man maandagmorgen vroeg rond 02.45 uur en constateerde dat hij alcohol gedronken had. De man blies op het politiebureau een promillage van 1,8. De politie vorderde zijn rijbewijs in en gaf hem behalve een proces-verbaal een rijverbod van tien uur.


WILP - Diefstal van auto

Onbekenden hebben zondag vanaf de Kneuterstraat een auto gestolen. Het gaat om een blauwe MBW 325I cabriolet met het kenteken 11-JF-NX. De 25-jarige eigenaar uit Arnhem deed aangifte bij de politie. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie.


LOCHEM - Kluis uit woning gestolen


Inbrekers hebben zondag uit een woning aan de Veenweg een kluis ontvreemd. De dieven kwamen via de slaapkamerdeuren de woning binnen en doorzochten alle vertrekken. Met de kruiwagen van de benadeelde hebben de inbrekers de kluis waarschijnlijk naar een auto vervoerd.


TWELLO - Diefstal van beeldschermen


Onbekenden hebben zondag in een bedrijf aan de Gritstraat twee beeldschermen gestolen. Het gaat om zogenoemde flatscreens. De dieven kwamen het pand binnen door een ruit te vernielen.


LOCHEM - Automobilisten zonder alcohol

De politie heeft zondag tijdens en na het zogeheten tractorpulling aan de Larenseweg een alcoholcontrole gehouden. De politie nam bijna 600 blaastesten af. Alle gecontroleerde bestuurders hadden niet te veel gedronken. Hulde.


Einde berichten

Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --