Politie Amsterdam-Amstelland

Niets erin, niets eruit

9-8-2004. Waardevolle goederen in auto's oefenen een grote aantrekkingskracht uit op dieven. Daarom hanteert de politie het motto "Niets erin, niets eruit". Weten wat u zelf kunt doen om diefstal uit uw auto te voorkomen? Klik snel door naar onze tips.
---

Overval op tempel aan Papaverweg

9-8-2004. In de nacht van zaterdag op zondag pleegden drie mannen een overval op een Thaise tempel aan de Papaverweg. In het gebouw was op dat moment een 60-jarige man aanwezig.

Hij werd overrompeld door de daders en vastgebonden. Vervolgens werd hij bedreigd met een vuurwapen en een steekwapen. Er werden verschillende goederen gestolen. De rovers vluchtten hierna en lieten de man ongedeerd achter. Hij kon zichzelf bevrijden en waarschuwde de politie.

---


Mannen onwel, vermoedelijk na druggebruik

9-8-2004. In de nacht van zaterdag op zondag werden drie mannen rond de dertig jaar onwel, vermoedelijk na druggebruik. De slachtoffers waren op dat moment in een uitgaansgelegenheid. Twee van hen raakten bewusteloos. De drie mannen werden direct overgebracht naar het ziekenhuis. Het drietal is van Vietnamese afkomst, maar woonachtig in België.

---