Gemeente Ambt Montfort


Bekendmaking goedkeuringsbesluit bestemmingsplan Buitengebied Ambt Montfort

Burgemeester en wethouders van Ambt Montfort maken op grond van artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening het volgende bekend:

Gedeputeerde Staten van Limburg hebben bij hun besluit van 3 augustus 2004 (verzonden 4 augustus 2004) onder nr. 2004/44290 goedkeuring verleend aan het door de gemeenteraad van Ambt Montfort op 18 december 2003 vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied met uitzondering van:


* Enkele voorschriften behorende bij het bestemmingsplan;
* Agrarische bouwkavels die een verruiming van de bouwkavel is toebedeeld en zijn gelegen in extensiveringsgebieden welke zijn aangegeven in het Reconstructieplan;

* Een perceel aan de Eikenboomweg te St. Odiliënberg;
* Vlootveestraat 1 te Montfort;

* Perceel tussen Diergaarderweg 6 en 8 te Montfort;
* Gedeelte van de groenstrook aan de Boomstraat te Posterholt;
* De bestemming Woondoeleinden buitengebied en Landgoed op een voormalig agrarisch bouwblok;

* Perceel tegenover Borgersteeg 2 en 4 te Posterholt;

Met ingang van dinsdag 17 augustus 2004 ligt het besluit van Gedeputeerde Staten samen met het bestemmingsplan gedurende zes weken (tot en met maandag 27 september 2004) voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis.
Tijdens deze termijn kan tegen het besluit beroep worden ingesteld. Voor zover het besluit strekt tot goedkeuring kan beroep worden ingesteld door degene die binnen de in de wet gestelde termijn bedenkingen heeft ingebracht tegen het bestemmingsplan bij Gedeputeerde Staten, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest dit tijdig te doen. Voor zover het besluit strekt tot onthouding van goedkeuring kan het beroep worden ingesteld door een ieder. Eventuele beroepen dienen te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s Gravenhage.

Op grond van artikel 28 lid 7 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening treedt het besluit van Gedeputeerde Staten omtrent de goedkeuring in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.