Politie Drenthe

maandagmiddag

Assen 09-08-2004

Wie heeft iets gezien ?

EMMEN - De politie van Emmen wil graag incontact komen met mensen die iets hebben gezien of meer weten van het kraken van auto's op het parkeerterrein bij het zwembad en de camping aan de Boermarkeweg in Emmen. Tot nu toe onbekenden hebben daar in de nacht van zondag op maandag 11 auto's opengebroken. Van de meeste auto's is de radio/CD apparatuur ontvreemd. De technische recherce van de politie heeft diverse sporen kunnen vastleggen.

Dief steelt hengels.

HOOGEVEEN - Een onbekende dief heeft zaterdagnacht drie werphengels en twee hengelsteunen weggenomen van een balkon van een woning aan De Kroon in Hoogeveen. Om bij het balkon te komen moet eerst dertig meter water worden overwonnen, wat echter niet dieper is dag 20 cm.. De schade bedraagt zo'n 425 euro.

Politie onderzoekt aanranding.

COEVORDEN - De politie onderzoekt een aanranding van een 22 jarige vrouw uit Coevorden. De vrouw heeft daar aangifte van gedaan. Ze zou in de nacht van zaterdag op zondag rond half drie op de Daler Allee in de buurt van de Wilhelminaschool benaderd zijn door een man die haar iets wilde vragen. Op het moment dat ze van haar fiets stapte zou de man haar onzedelijk hebben betast.

Het zou gaan om een Nederlandse man met een stevig postuur. De vrouw schat zijn lengte op 1.80 meter en zijn leeftijd op 30 a 35 jaar. Hij had volgens haar lichtblond haar in een kort model.

Politie betrapt sportvissers zonder papieren

SMILDE / BEILEN - de politie heeft zaterdagmiddag bij een visserijcontrole 5 vissers bekeurd die zonder de geldige papieren zaten te vissen in de Drentsche Hoofdvaart, de Dwingelderstroon en de Beilervaart. Er zijn totaal 32 vissers gecontroleerd. Het vissen zonder geldige sportvisakte kost 30 euro.

Bert Visser (0651-611629) is tot dinsdagmorgen 08.00 uur bereikbaar voor de pers.