Ingezonden persbericht


SeeBeyond uitgeroepen tot 'Best Enterprise Solution' op EnterpriseVision 2004

SeeBeyond ICAN-suite krijgt award tijdens belangrijk jaarlijks evenement voor ICT- en technologieleveranciers

Hoofddorp, 9 augustus 2004 - SeeBeyond ICAN, het eerste open integratieplatform voor de ontwikkeling en inzet van composite applications van SeeBeyond (Nasdaq: SBYN), heeft de 'Best Enterprise Solution Award 2004' ontvangen tijdens EnterpriseVision 2004. Dit jaarlijkse evenement, georganiseerd door Gartner-dochterbedrijf Vision Events, is het enige wereldwijde evenement voor samenwerking tussen leveranciers van ICT-oplossingen en technologieleveranciers om bewezen producten en diensten voor middelgrote en grote enterprise-klanten te bieden.

EnterpriseVision richt zich volledig op bedrijfsvoering en biedt technologieleveranciers een forum om hun oplossingen te demonstreren aan Service Providers, Total Solution Providers, systems integrators en IT-consultants. Aanwezige vertegenwoordigers zijn directeuren, vice-presidenten en managers van bedrijven met een jaarlijkse omzet van 50 miljoen dollar of meer, die nationaal en internationaal enterprise-klanten bedienen.

"De deelnemers aan EnterpriseVision hebben een grote invloed op de aankoopbeslissingen van hun klanten", zegt Hilary Carney, Event Manager bij EnterpriseVision. "De 'Best of EnterpriseVision Awards' onderstrepen de kwaliteit van de winnende technologieleveranciers in een sterk concurrerende markt. We feliciteren SeeBeyond dan ook met de 'Best Enterprise Solution Award'."

De awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens de 'Best of EnterpriseVision Awards'-ceremonie. Deelnemende IT Solution Providers stemmen in diverse categorieën op hun favoriete producten: 'Best Enterprise Vendor', 'Best Enterprise Solution', 'Best Alliance Strategy' en 'Best Vendor Presentation'. De SeeBeyond Integrated Composite Application Network Suite (SeeBeyond ICAN Suite) werd erkend als 'Best Enterprise Solution'.

"SeeBeyond ICAN 5 krijgt een steeds sterkere marktpositie voor wat zowel klantacceptatie als erkenning in de markt betreft", zegt dr. Ian Howells, Vice-President Worldwide Marketing van SeeBeyond. "Met name leveranciers van totaaloplossingen worden zich er steeds meer van bewust dat niet alle service-oriented architecture- en composite application-oplossingen gelijk zijn. We zien dan ook duidelijk een toenemende behoefte aan één enkele, allesomvattende en geïntegreerde oplossing voor de ontwikkeling van composite applications op basis van een service-oriented architecture: geïntegreerd composite application-netwerk. We hechten daarom veel waarde aan de toekenning van de 'Best Enterprise Solution Award' aan SeeBeyond ICAN."

SeeBeyond Integrated Composite Application Network Suite De SeeBeyond ICAN-suite is het enige complete composite application-platform dat is gebaseerd op een service-oriented architecture (SOA). De oplossing biedt een brede reeks integratiemogelijkheden gebouwd op één enkele, geïntegreerde architectuur en code. Daarmee is SeeBeyond ICAN het meest effectieve platform voor de integratie en ontwikkeling van composite applications als het gaat om het verlagen van ontwikkelkosten, risicominimalisering en een grotere ROI. Een ander belangrijk voordeel van de oplossing is, dat mensen en systemen op een unieke wijze kunnen samenwerken. Voor het integreren van applicaties binnen een SOA en het ontwikkelen van composite applications voor eindgebruikers volstaat namelijk slechts één enkele, wizard-gedreven en op het web gebaseerde omgeving. Binnen een portal kunnen gebruikers snel operationele dashboards of managementdashboards ontwikkelen, bedrijfsprocessen modelleren, activiteiten beheren en workflows maken voor uitzonderingen op de regels.

Vision Events
Vision Events is onderdeel van Gartner, Inc. (NYSE: IT en ITB) en organiseert bedrijfsevenementen waar resellers en eindgebruikers in contact worden gebracht met gevestigde en nieuwe leveranciers. Doelstelling is het opzetten van strategische samenwerkingsverbanden en het genereren van new business in de technologiesector.

Ingezonden persbericht