Gemeente Lisse

09-08-2004 Op stapel staande werkbezoeken gemeenteraad

Het initiatief van de raad om werkbezoeken af te leggen wordt door Lissese bedrijven en verenigingen gewaardeerd. Binnenkort gaan de gemeenteraad en het college van Burgemeester en Wethouders (B&W) op werkbezoek bij:

* MareGroep (2 september)


* Onderwijs Begeleidingsdienst (14 september). De OBD wil de raad en B&W kennis laten maken met het Onderwijs Informatie Centrum, de VVE, ICT en de leerlingenzorg.


* Het Praktijkonderzoek Plant en Omgeving (12 oktober).


* De bewonerscommissie "Oranjebuurt" (16 november). De commissie wil met de gemeenteraad de buurt doorwandelen en hen wijzen op zaken die verbetering behoeven.

De gemeenteraad wil via dit soort werkbezoeken meer contact met de burger realiseren. Op die manier hopen de raadsleden van de mensen zelf te horen wat er volgens hen wordt gemist in Lisse en waar behoefte aan is.

Wilt u de gemeentelijke politiek rechtstreeks informeren over zaken die u belangrijk vindt en waar iets aan gedaan zou moeten worden? Voor een uitnodiging aan de gemeenteraad en voor meer informatie kunt u contact opnemen met de raadsgriffier Ben Blonk, telefoon (0252) 433 128, email bblonk@lisse.nl.