IDOL MEDIA BV
http://www.idolmedia.com

ANDALUCIA PERSONAL - Een verzamel CD met een alternatieve reis

Op 9 augustus brengt Idol Media in samenwerking met En Frente Arte een verzamel CD met een unieke reisgids uit over Andalusië. Dit produkt verschijnt in een luxe verpakking uitgevoerd in blik en zal verkrijgbaar zijn in de popspeciaalzaken en boekhandels in Nederland en België. De verzamel CD bevat veelal unieke tracks van Noord Europese groepen (o.a. dEUS, Vive La Fête, Millionaire, Buscemi, Internationals, Tindersticks, Think of One en Soundsurfer) die in deze Zuid Spaanse streek getoerd of muziek opgenomen hebben.In de reisgids beschrijven zij hun persoonlijke ervaringen over hun verblijf in Spanje. Dit levert een verrassend geheel op van meningen, indrukken, opinies en tips.

Naast het gedeelte van de muziekgroepen werd een onderdeel van de reisgids samengesteld door in Andalusië verblijvende jonge ondernemers uit de culturele sector die de muzikanten tegenkwamen tijdens het toeren. Zij nemen je mee door 'hun' stad, een tocht vol tips op veilige afstand van het platgetrapte toeristenpad. Er worden vijf steden ontrafeld: Malaga, Marbella, Ronda, Cordoba en Granada.

Het laatste deel van de gids verhaalt over de connecties tussen Spaanse en internationale artiesten/kunstenaars uit de twintigste eeuw. Met anekdotes over Picasso, Orson Welles, Hemingway, Dal¡, Antonio Ordoñez (stierenvechter) en generaal Franco, aangevuld met fotomateriaal.

Ter presentatie van dit unieke produkt, vindt er op donderdag 5 augustus, in samenwerking met Arenberg en Motel Mozaique, een exclusieve boottrip plaats van Rotterdam naar Antwerpen. Op de boot treden artiesten en dj's op.(o.a. Tom Barman, Squadra Bossa featuring Buscemi) Bovendien zijn er documentaires uit de vijftiger jaren te zien (Orson Welles, Hemingway en Picasso). In het Openluchttheater Rivierenhof te Antwerpen treden
's avonds o.a. Vive La Fête en diverse Spaanse flamenco muziek -en dans gezelschappen op. Ook worden er op ludieke wijze de heerlijkste tapas gepresenteerd.

---


----