BNN

ONDER EMBARGO TOT 9 AUGUSTUS 21.30 UUR

PERSBERICHT

Hilversum, 9 augustus 2004

WINNAAR HEY DJ IS MARTIJN MUIJS

De 22-jarige Martijn Muijs is de winnaar van het BNN programma Hey DJ. Hij werd door de jury unaniem gekozen als het beste radiotalent van Nederland. Hij krijgt vanaf 5 september iedere zondag van 07.00 uur tot 09.00 uur zijn eigen programma op 3FM. Op 26 juli startten acht jonge kandidaten aan het Hey DJ Summercamp dat begeleid werd door BNN DJ Eric Corton.

De jury bestaande uit Ruud de Wild, Giel Beelen, Florent Luyckx (zendercoördinator 3FM) en Dave Kentie (directeur radio BNN) waren unaniem in hun oordeel. De jury: 'Technisch dik in orde. Ook inhoudelijk wist Martijn vaker te verrassen dan de rest. Op tv kwam hij af en toe wat schuchter over, maar eenmaal achter de draaitafel komt hij los in de positieve zin van het woord. Soms wel erg veel muziekjes en effectjes, maar meestal waren zijn programma's prikkelend.'

Martijn is een 22-jarige Meppelaar met een absolute voorkeur voor popmuziek. Hij was presentator bij Radio Meppel en presenteerde diverse programma's bij Rebecca Radio, waaronder Muijst Wanted, Pitstop en Brand New Day. Martijn: 'Niet te geloven dat ik straks op de landelijke radio ben te horen, wat een uitdaging! De ontknoping was erg spannend. Toen het verlossende woord kwam wist ik ook even niet hoe ik moest reageren, maar dankzij BNN kom ik nu niet in de WW... ' Vanaf 5 september heeft Martijn zijn eigen programma. Wat de naam van het programma is en hoe het er precies uit gaat zien is nog niet bekend.

In de laatste uitzending nam Martijn het op tegen Joey Koeijvoets, Pieter van der Hoeven en Fernando Halman. De laatste workshop had het thema Personality Radio en de DJ's in spe kregen tips van Giel en Ruud. Daarnaast was Jurgen van den Berg aanwezig van het 3FM nieuws om uitleg te geven over de rol van het nieuws tijdens een radio-uitzending.

Meer informatie: BNN Communicatie, Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl

Een foto van de winnaar met Ruud de Wild en Giel Beelen is te vinden op onze perssite: http://pers.bnn.nl/ Username: bnnfoto, wachtwoord: foto