Nieuwe account manager voor Interoute Belux

Amsterdam/Zaventem, 10 augustus 2004 -- Interoute, leverancier en eigenaar van het meest geavanceerde en wijdvertakte netwerk voor spraak, data en internet in Europa, heeft Philippe Houtteman benoemd tot account manager voor de corporate markt in België en Luxemburg. De benoeming past in de strategie van Interoute om zich op deze markt te profileren met services met een hoge toegevoegde waarde.

Philippe Houtteman (36) heeft jarenlange ervaring in klantenbeheer binnen de informatie- en communicatietechnologie. Hij begon zijn carrière in 1994 bij Europay als network controller en groeide door tot customer certification engineer. Vervolgens werkte hij een jaar als teamleider bij softwareleverancier Cognitive Systems Europe, waarna hij overstapte naar Global One Communications/Equant als project manager Europese instellingen. Hij vervulde een aantal commerciële functies en werd uiteindelijk verantwoordelijk voor de grote France Telecom klanten in de Benelux en Nordics.

Interoute kan bedrijven bij een gelijkblijvend ICT-budget niet alleen meer bandbreedte bieden , stelt Berend Jan van Maanen, country manager Benelux & Nordics Interoute. We leveren binnen hetzelfde budget ook meer diensten met een hoge toegevoegde waarde. Met de benoeming van Philippe Houtteman als account manager halen wij iemand in huis die het potentieel van de bedrijvenmarkt in België voor onze diensten kan aanboren.

Interoute is de snelst groeiende telecomleverancier in Europa en financieel gezond , zegt Philippe Houtteman. Binnen Interoute kan ik mijn brede ervaring in sales en major accounts management goed benutten.

Interoute eigenaar en operator van het meest geavanceerde en wijdvertakte netwerk voor spraak, data en internet in Europa verzorgt intelligente netwerkservices voor uiteenlopende bedrijven waaronder telecommunicatiebedrijven en grote ondernemingen. Interoute heeft een eigen glasvezelnetwerk van 23.500 km en reikt tot in alle belangrijke Europese zakencentra: Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Düsseldorf, Frankfurt, Genève, Hamburg, Londen, Madrid, Milaan, München, Nice, Parijs, Rome, Rotterdam, Stuttgart, Wenen, Zürich, Leipzig, Praag, Pilsen, Brno, Ostrave, Bratislava, Boedapest, Oradea, Boekarest, Bielsko Biala en Warschau. Voor meer informatie over Interoute: www.interoute.be