BedrijfsautoRAI

10-08-2004

De Harense Smid onderstreept relatie met Mercedes-Benz

Voor de serviceverlening aan de klant maakt De Harense Smid sinds zes jaar gebruik van tientallen Mercedes-Benz bestelwagens en voor de distributiewerkzaamheden van een Mercedes-Benz Actros.

Met 34 landelijke verkooppunten is De Harense Smid een van de grootste aanbieders op het gebied van TV-, DVD- en audioapparatuur, computers, wasmachines, koelkasten, magnetrons en zonnehemels. Naast de verkooppunten beschikt De Harense Smid ook over een eigen technische dienst en een bezorgservice.

Recentelijk zijn aan het imposante wagenpark 30 Mercedes-Benz Vitos 108 CDI, 8 Vitos 109 CDI en een nieuwe Actros 1832 LS trekker met city-oplegger toegevoegd. In nauwe samenwerking met de officiële Mercedes-Benz dealer Rüttchen Oss en carrosseriebouwer Carbouw Oss zijn alle voertuigen voorzien van een maatgesneden inbouw.

Op alle wagens, die voor 60 maanden zijn geleasd via Mercedes-Benz CharterWay, is een Reparatie- en Onderhoudscontract afgesloten voor maximale zekerheid.

Dankzij veelvuldig tussentijds overleg is het concept van de voertuigen en de oplegger aangepast aan de specifieke wensen van De Harense Smid. Alle aanpassingen zijn gericht op het verhogen van het comfort voor de chauffeurs en de bedrijfsmatige en efficiënte inzet van de voertuigen.

Met de aanschaf van de voertuigen wordt de goede samenwerking tussen De Harense Smid, dealer Rüttchen Oss, Carbouw Oss en het merk Mercedes-Benz nogmaals onderstreept.