Gemeente Edam-Volendam

Nieuwsberichten

10-08-2004
Bekendmaking drank- en horecavergunning Café De Gevangenpoort en Bistro d´Ouwe Helling

BEKENDMAKING

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet besloten een drank- en horecavergunning te verlenen aan:

Café Restaurant De Gevangenpoort, Gevangenpoortsteeg 1-3 te Edam afgegeven op 9 augustus 2004;
verzonden op 9 augustus 2004.

Bistro d' Ouwe Helling, Zuideinde 5 te Volendam afgegeven op 9 augustus 2004;
verzonden op 9 augustus 2004.

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van de verzending bezwaar maken, door het indienen van een bezwaarschrift bij het College van Burgemeester en Wethouders, postbus 180, 1130 AD Volendam. Het bezwaarschrift moet op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht zijn ondertekend en dient tenminste te bevatten: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaarschrift rust.

Als u bezwaar maakt, kunt u tevens om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Haarlem, postbus 956, 2003 BZ Haarlem. Een voorlopige voorziening kan door de voorzieningenrechter van de rechtbank worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Van de verzoeker van een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven. U wordt door de griffie van de rechtbank geïnformeerd over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betaling.