Travel Unie International Nederland N.V.

ZEETOURS CRUISES BIE ...
ZEETOURS CRUISES BIEDT NIEUWE, BIJZONDERE WINTERCRUISES AAN

Na Alaska nu ook Antarctica en Galapagos Eilanden als trendy bestemmingen

Den Haag, dinsdag 10 augustus 2004 - Cruisespecialist Zeetours Cruises brengt komend winterseizoen cruises naar trendy bestemmingen als Antarctica en de Galapagos Eilanden. Ook nieuw zijn de cruises die vanaf Aruba en de Dominicaanse Republiek beginnen, de laatste per charter. Voor komend winterseizoen wordt een groei van circa 4 procent verwacht.

Ook de Rotterdamse cruisespecialist Zeetours Cruises is blij met de als maar stijgende vraag naar cruises. Directeur Hans Klinge van Zeetours Cruises reageert verheugd: "Steeds meer klanten ontdekken de genoegens die een cruisevakantie te bieden heeft. En meer en meer Europeanen maken in de winter een Caribische cruise. Daarnaast staan ook onze bijzondere en trendy cruisebestemmingen in de aandacht. Afgelopen zomerseizoen was dat Alaska. En komend winterseizoen worden dat ongetwijfeld Antarctica en de Galapagos Eilanden. Sensationeel mooie bestemmingen! En dankzij het duurzame karakter van cruises, ook beslist verantwoord voor de natuur".

Nieuw winteraanbod
Voor komend winterseizoen biedt Zeetours Cruises o.a. reizen aan op de Caribbean (82%), de Middellandse Zee (5%), rond de Canarische Eilanden, Hawaii en langs Zuid-Amerika en Mexico. Daarnaast biedt Zeetours Cruises ook nieuwe bestemmingen aan. Met de Europese rederij Costa wordt vanaf de Dominicaanse Republiek gevaren, dankzij de chartervluchten naar dit land. Vanaf Aruba wordt gevaren met de Carnival Destiny. Op beide bestemmingen zijn verlengingsmogelijkheden beschikbaar via Zeetours Cruises. En naar het prachtige Antarctica wordt gevaren met TUI-rederij Hapag Lloyd. De bijzondere Galapagos Eilanden worden met rederij Celebrity Xpeditions aangedaan. Nieuw in het vlootaanbod van Zeetours Cruises zijn de Carnival Miracle en de Costa Magica. En op Zuid-Amerika en Hawaii worden nu ook cruises met rederij Norwegian Cruise Line aangeboden. Ook zijn nu cruises in combinatie met Las Vegas mogelijk.

Verwachte marktontwikkelingen
Zeetours Cruises verwacht dat de vraag naar cruises komend seizoen circa 4 procent zal stijgen, mede dankzij het all inclusive karakter van cruises. Daar komt bij dat de verjongingstrend die enkele jaren geleden is ingezet, ook gestaag blijft doorzetten. En dankzij de scherpe Dollarkoers kunnen Nederlandse cruisepassagiers volop profiteren van aantrekkelijk geprijsd aanbod.