Travel Unie International Nederland N.V.

PANTA REIZEN BIEDT O ...
PANTA REIZEN BIEDT OOK KOMENDE WINTER VELE PASSIONELE STEDENREIZEN

Stedenreizigers profiteren op verre city trips van lage Dollar-koers en aantrekkelijke verblijfkosten.

Den Haag, dinsdag 10 augustus 2004 - Stedenspecialist Panta Reizen profiteert ook komend winterseizoen van de concrete belangstelling voor stedenreizen en de scherpe Dollar-koers op verre city trips. Trendy steden als Boston, Cascais en Bangkok, en 'runners up' als Madrid, Edinburgh en Helsinki, of klassiekers als Parijs, Wenen, New York en Londen, zullen het naar verwachting goed doen bij de stedenreizigers. Dankzij de ontwikkelingen in de markt is het prijsniveau veelal stabiel, afgezien van brandstoftoeslagen. En voor de snelle boeker biedt Panta Reizen diverse aantrekkelijke kortingen. De voor dit zomerseizoen geïntroduceerde nieuwe lay-out van de brochures, met zeer opvallende hotelbeschrijvingen en prijzen per hotel direct op een pagina, is nu ook volledig doorgevoerd in alle nieuwe winterbrochures.

Stedenreisbrochure 'Londen & Parijs winter 2004-2005' Deze nieuwe winterbrochure van Panta Reizen biedt naast stedenreizen naar Londen en Parijs ook Disneyland Resort Paris aan. In beide hoofdsteden heeft Panta Reizen weer een aantal nieuwe hotels gecontracteerd. Commercieel manager Paul van Laarhoven: "Stuk voor stuk zijn dit opnieuw de beste en meest unieke hotels voor een toparrangement naar beide steden. Zowel in Londen als in Parijs biedt Panta Reizen diverse arrangementen en excursies aan, zoals boottochten op de Seine, theaterbezoek, interessante sightseeing tours, maar ook bijzondere restaurants. In Londen hebben wij een exclusieve samenwerking met Conran restaurants, en in Parijs met de brasseries Flo". Hij tipt in Parijs het 'Villa Lutece' als een van de meest bijzondere hotels in de lichtstad.

Panta Reizen richt zich met haar aanbod op het midden- en hogere marktsegment. Veel hotels worden exclusief op de Nederlandse markt aangeboden. Blijft het prijsniveau voor komende winter in Parijs vrijwel gelijk, Londen heeft toch enige last van de sterke Engelse Pond. Paul van Laarhoven van Panta Reizen licht toe: "Londen stijgt in prijsniveau ruim 5 procent, mede door de toegenomen vliegtarieven".

Stedenreisbrochure 'Barcelona & Madrid winter 2004-2005' Zowel in de Spaanse kuststad Barcelona als in de Spaanse hoofdstad Madrid biedt Panta Reizen komende winter een aantal nieuwe hotels aan. Commercieel manager Paul van Laarhoven tipt in het nog altijd trendy Barcelona Hotel Neri. En in upcoming Madrid beveelt hij Hotel Meninas aan: "Beide hotels zijn zeer bijzonder!". In Madrid biedt Panta Reizen een reeks interessante extra's, zoals een VIP-pakket. En in Barcelona biedt de stedenspecialist o.a. voetbalkaartjes voor FC Barcelona en bijzondere arrangementen, zoals wellness of een tapas-fietstour door deze stad van Gaudi. De prijzen in beide Spaanse steden blijven vrijwel gelijk ten opzichte van vorig winterseizoen. Panta Reizen heeft vele promotionele acties, zoals een 3=2, en een 4=3 korting.

Panta Reizen brochure 'Het Stedenprogramma winter 2004-2005' In meer dan 40 bijzondere steden kan de gepassioneerde stedenreiziger komend winterseizoen op pad met Panta Reizen. Een aantal steden ligt dan onder een dik pak sneeuw, terwijl andere steden juist genieten van de warme winterzon. Bijzondere bestemmingen zijn o.a. Bangkok, Bologna, Boston en Caïro. Maar ook Cascais, Chicago, het bijzondere Dublin en de winkelstad Edinburgh staan in de belangstelling. Verder biedt Panta Reizen onder meer Helsinki, Hongkong, Milaan, Moskou, Riga, Singapore en Wenen aan. In de nieuwe winterbrochure staan zo'n 40 nieuwe hotels, die vrijwel allemaal exclusief op de Nederlandse markt worden aangeboden. In Berlijn, Londen, Parijs, Budapest, Praag, Wenen, Madrid en New York biedt Panta Reizen diverse nieuwe arrangementen en excursies aan, zoals bustours, voetbalevenementen, theaterbezoek, restaurant tips en wellness. Paul van Laarhoven vult aan: "Ons hotelaanbod is uitgebalanceerd. En over het algemeen stabiliseren de prijzen zich hier. Met name het hogere segment met vier- en vijf-sterren accommodaties daalt in prijs in deze landen. En in de 3-sterren markt komen prijsstijgingen tot slechts circa 2 procent voor. De voornaamste oorzaak ligt in een stijging van de vliegtarieven als gevolg van brandstoftoeslagen". Panta Reizen biedt ook in deze brochure weer de nodige aanbiedingen, zoals 3=2 en 4=3 kortingen. Als passionele tip komt het shoppen in New York naar voren. "Vooral in november of december met een verblijf in het oogverblindende New York Palace of het hippe Royalton, is dit een onvergetelijke ervaring in kerstsfeer!", aldus een enthousiaste Paul van Laarhoven.

Panta Reizen staat zich ook komend winterseizoen voor op het hoge productkennis-niveau van haar medewerkers. En daarnaast op de deskundige serviceverlening door het enthousiaste team van Panta Reizen in Rotterdam. Verder biedt stedenspecialist Panta Reizen "de beste en snelste service voor last-minute vertrek", zonder een extra fee voor de stedenreiziger.