Travel Unie International Nederland N.V.

ROBINSON INTRODUCEER ...
ROBINSON INTRODUCEERT NIEUWE WINTERSPORTCLUB AMADÉ IN OOSTENRIJK

'All inclusive' ROBINSON Clubs voorzien in stijgende vraag kindvriendelijke vakanties

Den Haag, dinsdag 10 augustus 2004 - De nieuwe winterbrochure 2004-2005 van ROBINSON Clubvakanties heeft een breed wintersportaanbod in de Zwitserland en Oostenrijk. Nieuw in het aanbod is ROBINSON Club Amadé in Oostenrijk, een luxe wintersportclub in het Salzburgerland. Verder veel winterzon-aanbod in Turkije, Egypte en op de Spaanse eilanden Mallorca en Fuerteventura. En voor gezinnen met kinderen heeft ROBINSON opnieuw veel kinderservice en aantrekkelijke kinderprijzen, in lijn met de stijgende vraag.

De WellFit faciliteiten van ROBINSON zijn verder uitgebreid.De belangstelling voor clubvakanties in het algemeen en voor die van clubvakantiemerk ROBINSON in het bijzonder, is de laatste jaren sterk toegenomen. Aan de ene kant speelt het all inclusive-karakter van ROBINSON direct in op de heersende wens van vakantiegangers om van tevoren goed te weten wat een vakantie zal kosten. En aan de andere kant verwacht deze doelgroep dan ook dat de luxe en het comfort op topniveau zijn. De ROBINSON Clubs bieden dit alles. Met name tijdens de wintersportreizen is alles - op de drankjes aan de bar na - inbegrepen in de reissom, dus ook de skipassen en de ski- of snowboard-lessen. De doelgroepen van ROBINSON zijn ouders met kinderen, families, tweeverdieners en singles.

Stijgende vraag naar kindvriendelijkheid
ROBINSON speelt met haar aanbod gericht in op de groeiende vraag naar kindvriendelijke accommodaties. Dat gebeurt ook met aantrekkelijke prijzen voor gezinnen en families met kinderen. De kinderprijzen gelden bij twee volledig betalende gasten, en gelden bij vier (of minder) kinderen in een familiekamer in alle familievriendelijke ROBINSON Clubs. Speciaal voor alleenreizende ouders met één of twee kinderen is een beperkt aantal 'Alleen + Kind'-kamers te boeken, zodat ook deze ouders van de kinderkorting kunnen profiteren. Voor komende winter springen als meest kindvriendelijk naar voren de ROBINSON Club Esquinzo Playa op Fuerteventura. Hier worden van 8 januari tot 5 februari 2005 en van 2 april tot 30 april 2005 de 'peuterweken' gehouden. Hendrina Boltjes: "De allerkleinsten staan centraal en worden door ROBY en de baby ROBINS liefdevol opgevangen met een heleboel verrassingen voor onze kleinste gasten". In ROBINSON Club Landskron in Oostenrijk vinden van 15 januari tot 22 januari 2005 en van 22 januari tot 29 januari 2005 de ROBY Baby 'luierweken' plaats.

Uitgebreid: WellFit faciliteiten ROBINSON
Vanwege het groeiende succes van de fitness en wellness voorzieningen in vele ROBINSON Clubs, is het 'WellFit'-aanbod voor komende winter verder uitgebreid. In ROBINSON Club Cala Serena kunnen diverse 'FeelGood Packages' worden geboekt, zoals een Thalasso behandeling, een Ayurveda behandeling of een Beauty de Luxe-arrangement. Voor mannen biedt ROBINSON speciale arrangementen aan. Hendrina Boltjes: "Ook zij ondergaan een ontspannende gezichtsbehandeling, lichaamsmassage en natuurlijk een aromabad met hydromassage". De belangstelling hiervoor groeit met de jaren.

Nieuw in de sneeuw: ROBINSON Club Amadé in Oostenrijk De nieuwe ROBINSON Club Amadé in Oostenrijk is nieuw in het aanbod voor komende winter. Het is een echte familieclub, ideaal voor ouders met kinderen. De skipas en de ski- en snowboardlessen zijn inbegrepen. Sportwelt Amadé in het Salzburgerland is één van de beste skigebieden van Oostenrijk, dat zeer geliefd is bij Nederlanders. Deze allernieuwste ROBINSON Club Amadé ligt direct aan de 850 kilometer piste.

Nieuwe ROBINSON Events: sportiviteit op hoog niveau ROBINSON werkt met de beste sporters uit hun vakgebied samen om invulling te geven aan de populaire 'ROBINSON Events'. Nieuw voor komende winter 2004-2005 zijn:

Buckelpiste Camp. De bergen in het Salzburgerland zijn de perfecte locatie voor het eerste Buckelpiste Camp in de nieuwe ROBINSON Club Amadé van 8 januari tot 15 januari 2005. Beginners en gevorderden leren en verbeteren hun technieken om de pistes de baas te zijn.

Wedstrijdtraining week. Dat skitrainingen nogal van elkaar kunnen verschillen, dat laten de experts in de ROBINSON wedstrijdtrainingsweek zien, van 11 tot 18 december 2004. 'Skiarena Nassfeld', het grootste skigebied van Karinthië in Oostenrijk biedt de beste condities die nodig zijn voor het leren en verbeteren van wedstrijdtechnieken. Tijdens dit evenement wordt intensieve stokkentraining gegeven en wordt de nadruk gelegd op het maken van reuzen slalommen.

Tiefschnee Camp. Van 15 januari tot 22 januari 2005 en van 12 maart tot 19 maart 2005 kan worden genoten van het 'tiefschnee'-paradijs. De omgeving van ROBINSON Club Piz Buin is dan het perfecte gebied om de dromen van skiërs waar te maken: sporen maken in de onaangetaste sneeuw, het beleven van een absoluut gevoel van vrijheid en bovendien het aangaan van een sportieve uitdaging.

HEAD Ski en Snowboard testweek. Van 26 februari tot 5 maart 2005 vindt het jaarlijkse ski en snowboard testen plaats in ROBINSON Club Schweizerhof en Club Scuol Palace. Race carver, all mountain ski, all round carver, freestyle en freeride boards staan centraal.

Tennis Camp. De perfecte afsluiting van het tennisjaar kan worden gerealiseerd met tennisexperts, die helpen trainen tijdens het ROBINSON Tennis Camp aan de Rode Zee. Van 25 november tot 2 december 2004 in ROBINSON Club Soma Bay.

Reebok en ROBINSON World Fitness Tour. Van 27 november tot 4 december 2004 heeft ook het Canarische eiland Fuerteventura de fitness-smaak te pakken. In ROBINSON Club Esquinzo Playa danst, loopt en ontspant men zich dan fit voor de winterperiode.

Wellfit en ROBINSON Body & Mind week. Van 26 februari tot 5 maart 2005 kan het innerlijke evenwicht tussen lichaam en geest worden hervonden tijdens de ROBINSON Body & Mind week in diverse ROBINSON Clubs.

ROBINSON Club Select Athenee Palace is uit het Nederlandse ROBINSON aanbod verdwenen vanwege het feit dat er geen vluchten meer naar Djerba beschikbaar zijn.