Travel Unie International Nederland N.V.

DE BOER & WENDEL: 'A ...
DE BOER & WENDEL: 'ALLES INCLUSIEF' BLIJFT STIJGEN IN BELANGSTELLING

Gunstige Dollarkoers speelt 'verre reizigers' in de kaart met prijsdalingen

Den Haag, dinsdag 10 augustus 2004 - Groepsreizenspecialist De Boer & Wendel biedt ook komend winterseizoen weer de nodige reizen met 'alles inclusief'. Door behoefte aan gemak en verzorging kiezen reizigers steeds vaker voor deze vorm van service. Verder verheugen de meer duurzaam opgezette reizen van De Boer & Wendel zich in een groeiende belangstelling. Dankzij contact met de lokale bevolking in een authentieke omgeving, hebben reizigers gerichter interesse voor vreemde culturen en de verre natuur. De gunstige Dollarkoers speelt vele verre reizen in de kaart: prijsdalingen van 5 tot 10%.

Door de gunstige Dollarkoers is een groot aantal prijzen van verre reizen gedaald ten opzichte van vorige winter. Gemiddeld met circa 5 tot 10 procent. Voor Australië en Nieuw-Zeeland heeft De Boer & Wendel dankzij een scherpe inkoop de prijzen in het komende hoogseizoen aldaar, gelijk kunnen houden aan het huidige laagseizoen.

Duurzaamheid loont
Als meest duurzame rondreizen van De Boer & Wendel springen naar voren de Diamond Collection reis door Panama en Costa Rica; de 25-daagse Travellers Collection rondreis door Zuid-Afrika; en de 22-daagse Travellers Collection rondreis door Indonesië. Bij alle details van deze reizen is gelet op diverse aspecten van duurzaamheid. Ondermeer ten aanzien van vervoer, verblijf en vermaak ter plekke. De Boer & Wendel steunt in Afrika een aantal lokale projecten ten behoeve van de bevolking. Deze zijn tevens opgenomen in de betreffende rondreis. Duurzaamheid staat hierbij steeds voorop.

De Boer & Wendel brochure 'Latijns Amerika'
In de nieuwe brochure voor Midden- en Zuid-Amerika staat het aanbod aan reizen naar de landen Mexico, Guatemala, Costa Rica, Panama, Ecuador - inclusief de Galapagos eilanden -, Bolivia, Peru, Suriname, Brazilië, Argentinië en Chili. Verder zijn volledig nieuw in dit aanbod de landen Cuba en Antartica. Als nieuwe rondreizen springen voor komend winterseizoen naar voren de Diamond Collections van 25 dagen door Panama en Costa Rica; van 16 dagen door Panama; van 14 dagen door Costa Rica; van 16 dagen over Cuba; van 19 dagen door Argentinië. En daarnaast de Global Collection van 16 dagen, genaamd 'Antarctica Adventure'.

De Boer & Wendel brochure 'Midden-Oosten, Azië enPacific' In de nieuwe brochure voor het Midden-Oosten, Azië en de Pacific, biedt De Boer & Wendel reizen aan naar India, Nepal, Sri Lanka, Malediven, Hongkong, Vietnam, Laos, Cambodja, Maleisië, Thailand, Singapore, Indonesië, Australië en Nieuw-Zeeland. Nieuw zijn de bestemmingen Syrië en Jordanië, met twee rondreizen, één volgens de Diamond Collection, van 18 dagen langs alle hoogtepunten, en één volgens de Global Collection, van 16 dagen, ook langs vele hoogtepunten.

Verder biedt De Boer & Wendel in India drie nieuwe rondreizen aan. Twee daarvan zijn volgens de Diamond Collection, waarvan een door Rajasthan en een door Zuid-India. En een volgens de Global Collection, zijnde een combinatie van India met Nepal. Verder is het aanbod in Indochina uitgebreid met twee rondreizen volgens de Global Collection; een 16-daagse Cambodja rondreis en een 18-daagse Laos rondreis. Op Australië en Nieuw-Zeeland heeft De Boer & Wendel haar aanbod uitgebreid met maar liefst vijf Global Collection rondreizen, die de meest aansprekende hoogtepunten en uithoeken van beide landen combineren.

De Boer & Wendel brochure 'Noord & Zuidelijke Afrika' Verre reizen specialist De Boer & Wendel biedt voor komende winter een volledig Afrika-programma met aanbod in zowel Noord-Afrika (Egypte en Marokko), in Oost-Afrika (Kenia en Tanzania) en in Zuidelijk Afrika (Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Swaziland, Mauritius en Zambia). Nieuw is de bestemming Mozambique.

Dankzij de drie verschillende collecties met rondreizen biedt De Boer & Wendel voor iedere reiziger wat wils; van kampeersafari's tot luxe rondreizen met verblijf in internationale tophotels. Verder wordt een nieuwe rondreis uit de Global Collection aangeboden, die in 19 dagen voert langs luxe Zuid-Afrikaanse guesthouses. En in Kenia worden de safari's nu ook met landrovers uitgevoerd.

Doelgroepen en collecties De Boer & Wendel
Verre reizen specialist De Boer & Wendel richt zich al jaar en dag op de doelgroep van 50-plussers uit de hogere welstandsklasse. Deze reizigers voelen zich aangetrokken tot (rond)reizen met een hoge kwaliteit, waarbij alles goed is geregeld voor een passende prijs. Gemak en zekerheid zijn daarbij belangrijke sleutelwoorden, die tevens de groei naar 'alles inclusief' verklaren. De Diamond Collection voorziet hier in. De Boer & Wendel biedt drie collecties groepsrondreizen met elk hun eigen karakter, die allen kunnen worden verlengd met individuele arrangementen.

Diamond Collection. Groepsrondreizen in Nederlands gezelschap met een Nederlandse reisleider, inclusief alle maaltijden, excursies en entreegelden. Verblijf in eerste klasse accommodatie. Kwaliteit, gemak en comfort staan centraal voor de klant.

Travellers Collection. Groepsrondreizen in Nederlands gezelschap met Nederlands sprekende reisleiding, waarbij contact met land en volk centraal staat. Er wordt verbleven in kleinschalige hotels, lodges en guesthouses. Niet alle maaltijden en excursies zijn inclusief, waardoor de klant de vrijheid heeft om op eigen gelegenheid de bestemming van zijn/haar keuze nog verder te ontdekken.

Global Collection. Groepsrondreizen in internationaal gezelschap met Engelstalige reisleiding. Niet alle maaltijden en excursies zijn bij de prijs inbegrepen. De accommodatiegraad verschilt per bestemming. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekampeerd in Zuid-Afrika, maar zijn er ook groepsrondreizen met verblijf in eerste klasse hotels.