Travel Unie International Nederland N.V.

DISNEYLAND RESORT PA ...
DISNEYLAND RESORT PARIS AANTREKKELIJKE SHORTBREAK BESTEMMING VOOR WINTER

Holland International biedt nieuwe seizoenen en veel voordelige arrangementen

Den Haag, dinsdag 10 augustus 2004 - Voor komend winterseizoen biedt Holland International als officieel agent voor Disneyland Resort Paris een vernieuwend winterprogramma. Nieuwe shows, parades en seizoenen maken de winter in Disneyland Resort Paris aantrekkelijker dan ooit. Bovendien biedt Holland International deze winter extra voordelige arrangementen. Disneyland Resort Paris blijft op deze manier een interessante bestemming voor 'first visitors' én 'repeaters'.

Het nieuwe 'Officiële Programma Disneyland Resort Paris' van Holland International voor winterseizoen 2004-2005 heeft alles dat de Disney-ganger wil meemaken. Deze kleurrijke reisbrochure biedt overzichtelijke en uitgebreide informatie over Disneyland Resort Paris en brengt de consument al voor vertrek in de magische Disney-stemming. Deze nieuwe brochure heeft achterin een verbeterde prijstabel, die duidelijk aangeeft wat het verschil in voordeel is op diverse data.

Investeringen in nieuwe magie
Disneyland Resort Paris heeft veel geïnvesteerd om het nieuwe winterseizoen nóg aantrekkelijker te maken. Zo zal de lichtjesparade Disney's Fantillusion deze winter worden geprolongeerd en dagelijks te zien zijn in het Disneyland Park. Ook de seizoenen zijn uitgebreid en geoptimaliseerd. Januari is omgedoopt tot Magic Unlimited seizoen. Dan genieten gasten van extra veel voordeel en nog meer fun in de Disney Parken. In die periode zijn de prijzen voor volwassenen het laagste van het hele jaar, en traditioneel zijn in de winter kinderen gratis welkom. Bovendien kunnen bezoekers tijdens Magic Unlimited onbeperkt genieten van attracties en restaurants. Naast Magic Unlimited is Disney's Pasen geïntroduceerd. Tijdens dit seizoen kunnen de bezoekers van de parken samen met de Disney-vriendjes paaseieren zoeken. Manager Ingrid Mascini van Holland International is enthousiast over al het winternieuws: "We verwachten veel van deze winter. Doordat de winter qua beleving niet meer onderdoet aan de zomer, het tegelijkertijd minder druk is in de parken én ook de prijzen extra aantrekkelijk zijn, ziet Holland International dat dit seizoen steeds meer Nederlanders trekt".

Meest complete aanbod
Holland International biedt als officieel agent voor Disneyland Resort Paris het meest complete en originele aanbod voor deze populaire, korte vakantiebestemming. Ingrid Mascini legt uit: "Dankzij de 'free sale' biedt Holland International de meeste beschikbaarheid óók voor lastminute beslissers. Bovendien ontvangt de klant bij boeking een gratis cadeau-abonnement op één van de Disney-tijdschriften, met keuze uit Donald Duck, Katrien, Donald Duck Extra of maandblad Winnie de Poeh. Op deze manier kan het hele gezin voor vertrek al kennismaken met de Disney figuren!".

Wintervoordeel
Op bepaalde aankomstdata in november, december, januari en februari biedt Holland International 3=2 en 4=3 aanbiedingen naar Disneyland Resort Paris. Daarbij is begrepen een gratis extra overnachting inclusief ontbijt en een extra dag entree tot de Disney Themaparken. Verder heeft Holland International de Disney's Davy Crockett Ranch weekend en midweek aanbieding. Traditioneel zijn kinderen gratis in de winter bij aankomst van 9 januari tot en met 24 maart 2005.

Deskundige tip
Manager Ingrid Mascini van Holland International tipt graag een verblijf in Disneyland Resort Paris: "Voor mijzelf als jonge volwassene zonder kinderen ligt mijn voorkeur bij de Kerstperiode met alle bijzondere shows, de kerstparade én de sneeuw in Main Street U.SA. Ik adviseer mensen mét kinderen om al in november te gaan, want dan wordt het kerstseizoen volop gevierd, terwijl het relatief rustig is in de parken. Voor een verblijf kies ikzelf voor Disney's Davy Crockett Ranch, lekker je eigen blokhut in het bos met aparte slaapkamer(s) en een keukentje. Wat betreft de parken gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar de shows als Mickey's Winterwonderland of The Legend of the Lion King. Je komt bij deze shows helemaal in Disney stemming! De shows en parades zijn echt het onderscheidende karakter van dit indrukwekkende attractiepark".