Travel Unie International Nederland N.V.

MET HOLLAND INTERNAT ...
MET HOLLAND INTERNATIONAL NAAR EERSTE TUI-MARATHON OP MALLORCA

Complete arrangementen van Holland International voor hele én halve marathon

Rijswijk, dinsdag 10 augustus 2004 - Holland International Marathons organiseert op woensdag 20 oktober 2004 een achtdaagse reis naar de eerste TUI-Marathon van Palma de Mallorca. Sportieve kilometervreters kunnen kiezen voor een hele of een halve marathon. Aanmelden voor de TUI-Marathon, welke plaatsvindt op zondag 24 oktober 2004, kan uitsluitend via Holland International Marathons in Rotterdam.

Op zondag 24 oktober 2004 vindt de eerste TUI-Marathon plaats op het Spaanse vakantie-eiland Mallorca. Alle vereisten voor een aantrekkelijke marathon zijn aanwezig, dankzij een gemiddelde temperatuur tussen de 15 en 19 graden en gemiddeld zes zonuren per dag, terwijl het dan in Nederland slechts de helft zal zijn. Holland International Marathons biedt liefhebbers de mogelijkheid om de Spaanse finish in Palma te passeren, door de hele of de halve marathon te lopen. Tijdens de gehele reis is een fysiotherapeut met verstand van looptechnische zaken aanwezig en worden deelnemers ook reistechnisch begeleid. Supporters kunnen naast aanmoedigen, ook deelnemen aan tal van excursies, een auto huren of genieten van de sfeervolle hoofdstad van het eiland.

Arrangement inclusief begeleiding
Holland International Marathons heeft een achtdaagse marathonreis samengesteld, met als vertrekdatum woensdag 20 oktober 2004. Met een vlucht van Holland International Marathons wordt rechtstreeks naar Palma de Mallorca gevlogen, waar men zeven nachten verblijft in het middenklasse hotel Ayron Park in Playa de Palma, op slechts 75 meter van het zandstrand. Dit arrangement wordt aangeboden vanaf ¬ 495,- per persoon, inclusief looptechnische begeleiding gedurende de hele reis door een fysiotherapeut van Holland International Marathons. Voor meer informatie over dit marathonarrangement kunt u telefonisch contact opnemen met Holland International Marathons in Rotterdam op telefoonnummer 010-217 99 10.