Travel Unie International Nederland N.V.

HOLLAND INTERNATIONA ...
HOLLAND INTERNATIONAL LANCEERT MET RIU HOTELS & RESORTS HOTEL-BROCHURE

RIU accommodaties overzichtelijk bij elkaar in unieke, separate brochure van Holland International

Rijswijk, dinsdag 10 augustus 2004 - De allround reisorganisatie Holland International lanceert een unieke, aparte hotel-brochure met vele kwaliteitsaccommodaties van RIU Hotels & Resorts. In de nieuwe brochure, die voor het eerst op de Nederlandse markt wordt gebracht, staan hotels en resorts op bestemmingen over de gehele wereld. Met dit unieke initiatief richt Holland International zich rechtstreeks tot reisconsumenten die kiezen voor verblijf op toplocaties in het buitenland. De markt voor deze kwalitatieve accommodaties blijft toenemen, terwijl tegelijkertijd de trend naar all inclusive hotels en resorts sterk stijgt.

Holland International, het kwaliteitsmerk voor reizen, lanceert samen met RIU Hotels & Resorts een unieke brochure met 71 RIU accommodaties op 21 bestemmingen in 12 landen over de gehele wereld. Het is voor het eerst op de Nederlandse markt dat een brochure met uitsluitend hotels en resorts van RIU wordt gelanceerd. Marketingmanager Mark van Nieuwkerk van Holland International is bijzonder blij met deze nieuwe RIU-brochure: "De zeer populaire RIU accommodaties bieden wij nu exclusief op de Nederlandse markt aan. De kwaliteit van de hotels en resorts van RIU is van bijzonder hoog niveau. RIU hanteert hiervoor naast de 'Classic´ RIU-hotels 2 productlijnen: de RIU ClubHotels en de RIU Palace hotels. Tevens biedt RIU een scala aan hotels met de populaire all inclusive formule. Dankzij de grote traditie van RIU kunnen onze klanten volledig vertrouwen op een onvergetelijk verblijf. En alle RIU accommodaties liggen op de meest mooie locaties, waar ook veel te doen is, zoals interessante excursies en gezellige uitjes." Holland International biedt vertrekmogelijkheden vanaf regionale en buitenlandse luchthavens als Brussel en Luik.

Ook Christine Oey, hoofd marktontwikkeling van RIU Hotels & Resorts in Nederland, is enthousiast over de nieuwe aanpak met Holland International: "Deze unieke RIU-brochure biedt overzicht en duidelijkheid voor de klanten van Holland International. Alles straalt onze kwaliteit en service uit. Elke accommodatie wordt uitgebreid beschreven en gepresenteerd met veel beeldmateriaal. Daarmee spelen wij gericht in op de trend dat reisbrochures toegroeien naar glossy belevings-magazines met veel beeld en informatie. Wij zijn trots op dit resultaat. In het buitenland hebben wij al uitstekende ervaringen opgedaan met andere TUI-merken".

Nieuwe RIU accommodaties
Voor komende winter worden nieuw op de Nederlandse markt aangeboden het RIU hotel RIU Paradise Island op de Bahamas, de RIU Lupita in Playacar en het RIU Palace Cabo San Lucas in Baja California. De beide laatste in Mexico. Ook deze nieuwe hotels bieden aan gasten van Holland International een allesomvattende all inclusive service. Christine Oey licht toe: "Bijzonder aan het RIU Paradise Island is dat het een bestaand hotel is, dat na aankoop door RIU direct gesloten en volledig gerenoveerd wordt volgens de RIU kwaliteitsnormen. En het RIU Palace Cabo San Lucas wordt momenteel gebouwd op de nog onbekende bestemming Cabo San Lucas". Recentelijk werden ook nieuw op de markt aangeboden het ClubHotel RIU Negril op Jamaica en een viertal nieuwe hotels aan de Zwarte Zee in Bulgarije, waaronder het 5-sterrenhotel RIU Helena Sands. De nieuwe RIU hotels voorzien ook in familiekamers. De hotels en resorts van RIU worden deels ook door zustermerk Arke aangeboden, maar niet in een aparte brochure.