Travel Unie International Nederland N.V.

ISROPA REIZEN: KOMEN ...
ISROPA REIZEN: KOMEND SEIZOEN SPECIALIST ONDER WINTERZON

Nieuw winteraanbod in vernieuwd jasje met aantrekkelijk prijsniveau

Den Haag, 10 augustus 2004 - Isropa Reizen biedt voor komende winterseizoen haar totale aanbod met rondreizen en winterzonvakanties in een nieuw jasje. Volledig nieuw in het aanbod is Marokko, als vervolg op de succesvolle introductie van deze zomer. Marokko biedt als authentieke, zonzekere bestemming veel voor de ondernemende reiziger. Daarnaast is het aanbod van Isropa Reizen op de andere winterzonbestemmingen Egypte, de Emiraten, Israël en Cyprus verder uitgebreid. Vele bestemmingen zijn eenvoudig per charter of anders per lijndienst te bereiken, ook met regionaal vertrek. En steeds meer belangstelling bestaat voor het (all inclusive) overwinteren op zonzekere bestemmingen als Egypte, Cyprus en ook in Israël.

Nieuw: Isropa Reizen brochure 'Marokko'
Deze zomer is Marokko uiterst succesvol van start gegaan bij Isropa Reizen. Daarom wordt ook komende winter deze bestemming van 'duizend en een nacht' aangeboden, temeer omdat het zuiden van Marokko zo zonzeker is. Het brede Marokko-aanbod is door Isropa Reizen uitgebreid met meer accommodaties in Chefchaouen en Marrakech. Daarnaast biedt Isropa Reizen vele rondreis mogelijkheden, van 8 tot 15 dagen, per auto of per bus. Ook stedenreizen biedt Isropa Reizen aan. Directeur Loek Houtenbos van Isropa Reizen is blij met de grote belangstelling voor Marokko: "Het is niet alleen een mooi land, maar ook heel authentiek. En het is uitermate geschikt voor de zelfstandige reiziger, die zowel de natuur als de cultuur wil ontdekken". Isropa Reizen biedt dagelijks vertrek met Royal Air Maroc, en vliegt een keer per week met Transavia naar Marrakech en Agadir. Vele combinaties zijn mogelijk en Isropa Reizen heeft een ruime keuze aan golfhotels. Verder biedt het beauty-arrangementen aan.

Meer in trek: Isropa Reizen brochure 'Israël'
De belangstelling voor Israël neemt steeds meer toe. En zeker in de winterperiode is het zuiden van Israël een zonzekere bestemming, met kwalitatieve accommodaties en volop duikmogelijkheden. Nieuw worden door Isropa Reizen aangeboden het spa-health resort Rimonia Galei Kinnereth aan het meer van Tiberias. En nieuw in Eilat zijn de hotels Agamim en Paradise Gardens. In dit winteraanbod zijn ook uitgebreide fly-drive vakanties opgenomen. Het aanbod in deze brochure strekt zich uit tot Aqaba in Jordanië en Taba in Egypte. Loek Houtenbos: "Met name onze fly-drive 'Birdwatching vind ikzelf heel bijzonder en een absolute aanrader. Maar Israël biedt ook diverse golf mogelijkheden". Isropa Reizen heeft in deze winterbrochure diverse aantrekkelijke aanbiedingen, zoals 7=6, maar ook vroegboekkortingen en kinderkorting.

Aantrekkelijk geprijsd: Isropa Reizen brochure 'Egypte' De nieuwe winterbrochure van Isropa Reizen voor Egypte biedt winterzonvakanties naar de Egyptische bestemmingen Cairo, Luxor, Aswan, Hurghada, El Gouna, Makadi Bay, Soma Bay, Marsa Alam, El Quseir en Sharm el Sheik. Maar ook Nijlcruises worden door Isropa Reizen aangeboden. Dagelijks wordt per charter gevlogen danwel met een lijndienst. Vertrek is nu ook mogelijk vanaf Maastricht. En tevens wordt gevlogen op de Egyptische luchthaven Marsa Alam, dicht bij het populaire duikgebied. Het aanbod aan accommodaties is door Isropa Reizen verder uitgebreid. Directeur Loek Houtenbos: "Ook voor het Egypte-aanbod heeft Isropa Reizen haar vroegboekkortingen opgevoerd en hebben we onze kinderkortingen geprolongeerd. Ons Egypte-aanbod is beslist van een aantrekkelijk prijsniveau".

Van traditie tot all inclusive: Isropa Reizen brochure 'Cyprus' Cyprus mag zich zowel in de zomer als in de winter verheugen in een stijgend aantal gasten. Nieuw in de winterbrochure van Isropa Reizen voor Cyprus, zijn de all inclusive hotels Louise Princess in Larnaca en Louise Phaeton in Paphos. Daarnaast is vanaf Cyprus een eendaagse stedentrip naar Caïro mogelijk. Directeur Loek Houtenbos van Isropa Reizen: "Belangrijk nieuws voor Cyprus is de 5 procent vroegboekkorting op 80 tot 90 procent van de door ons aangeboden accommodaties. En daarnaast veel speciale kinderkortingen. Aanrader zijn de Cyprus Villages, waarbij in kleine Cypriotische dorpjes in traditioneel ingerichte accommodaties wordt overnacht". Met Isropa Reizen kan dagelijks naar Cyprus worden gevlogen met Cyprus Airways. Zowel vanaf Amsterdam als vanaf Brussel kan worden vertrokken. Tot het bijzondere aanbod behoren ook de golfreizen en de spa & beauty-arrangementen.

Perfecte winterzon: Isropa Reizen brochure 'Emiraten' In de brochure Emiraten heeft Isropa Reizen haar aanbod naar de Emiraten, inclusief Oman, Qatar en Jordanië opgenomen. Hier kan worden gekozen voor bestemmingen als Dubai, Abu Dhabi, Doha, Muscat, Amman, Aqaba en Petra. Stuk voor stuk prachtige bestemmingen onder de winterzon. Nieuw in het aanbod van Isropa Reizen is Doha in Qatar. Daarnaast is het aantal accommodaties op alle bestemmingen verder uitgebreid. Directeur Loek Houtenbos is duidelijk: "Met name de Emiraten, Oman en Qatar zijn perfecte winterzonbestemmingen. Zij bieden veel aan de meer individueel ingestelde reizigers, zoals o.a. fly-drives. Bijkomend voordeel van deze bestemmingen is het kleine tijdsverschil. En ook hier kan weer veel worden gegolfd".

Groeiende markt: Isropa Reizen brochure 'Overwinteren' Aan de vooravond van het winterseizoen presenteerde Isropa Reizen reeds haar nieuwe brochure 'Overwinteren'. De belangstelling voor deze arrangementen blijft toenemen, met verblijf van 29 tot 50 dagen op zonzekere bestemmingen als Hurghada, El Gouna en Sharm el Sheik in Egypte; Larnaca, Paphos en Tochni op Cyprus; en Netanya en Eilat in Israël. Loek Houtenbos: "Met het gestaag groeien van het aantal 55-plussers, neemt ook de belangstelling voor overwinteren verder toe". Isropa Reizen brengt deze brochure voor tweede achtereenvolgende jaar uit. Overwinteren met Isropa Reizen kan al vanaf 618 Euro per persoon bij 2 persoonsbezetting, inclusief vlucht. Er zijn speciale prijzen voor lange verblijfperiodes. en ook all inclusive verblijf is mogelijk.