Utrecht stad, 09.45 uur

Utrecht 10-08-2004 - Nieuwsberichten districten Utrecht stad

Lastig op terras

UTRECHT- Op maandagavond werd een man aangehouden nadat hij zich onjuist had gedragen op een terras. Omstreeks 21.55 uur kreeg de politie de melding dat een 29-jarige man uit Utrecht zijn drank niet wilde betalen en ook de overige klanten lastig viel op het Janskerkhof. De man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Vernieler aangehouden

UTRECHT- Op maandagavond werd een vernieler aangehouden. Omstreeks 22.25 uur kreeg de politie de melding dat een 25-jarige man uit Zeist tegen een stadsbus op het Stationsplein had aangeschopt en tegen de spiegel had aangeslagen. De man werd door agenten aangehouden.Hij bleek paddenstoelen geslikt te hebben, was erg in de war en wilde zijn naam niet opgeven. De man is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Gedronken

UTRECHT- Op dinsdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij onder invloed reed. Omstreeks 01.45 uur werd de 26-jarige man uit Utrecht gecontroleerd op de Vondellaan. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 560 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Bekeuringen

UTRECHT- Op maandagmiddag werd van 14.45 tot 16.15 uur een verkeerscontrole gehouden op de Arubadreef. In totaal werden 14 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. het rijden zonder autogordel en zonder rijbewijs.

Autoinbrekers aangehouden

UTRECHT- Op dinsdagochtend werden 2 mannen aangehouden nadat ze vermoedelijk hadden ingebroken in een auto. Omstreeks 05.00 uur kreeg de politie de melding dat twee mannen in een auto zaten aan de Lindestraat. Agenten gingen ter plaatse en sloten de straat af. De mannen probeerden nog te vluchten maar de politie was hen te snel af. Het tweetal 19 en 21 jaar afkomstig uit Harmelen en Utrecht, werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.