Politie Twente

Persbericht Politie Twente van 10 augustus 2004

Kind vermist

Politie zoekt naar de 2-jarige Isra van der Burg

Goor

Maandag 9 augustus werd in een woning aan de Markeloseweg in Goor het dode lichaam van een 25-jarige vrouw aangetroffen. Inmiddels blijkt uit onderzoek dat haar 2-jarige dochtertje Isra van der Burg vermist wordt. Het meisje werd niet in de woning aangetroffen en ook verder onderzoek in de familie- en kennissenkring leverde geen resultaat op.

Het kindje is maandagochtend rond 7.45 uur voor het laatst gezien bij de woning van het slachtoffer aan de Markeloseweg. Het meisje was in gezelschap van het slachtoffer en een man. De politie is op zoek naar getuigen die het meisje hebben gezien, of die meer weten over de verblijfplaats van het meisje. Getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844 of via meld misdaad anoniem: 0800-7000.

Signalement meisje:
Het meisje heeft licht blond half lang haar, bruine grote ogen, aan de rechterkant naast het oor een kleine wijnvlek. Ze droeg een korte lichte spijkerbroek, ze droeg vermoedelijk een T-shirt, ze had oranje dichte schoenen met witte veters en twee strepen aan de zijkanten.

Behalve de dochter van het slachtoffer is de politie ook opzoek naar een belangrijke getuige in deze zaak, de man met wie zij voor het laatst gezien werd.

Signalement man:
Leeftijd tussen de 25-30 jaar. Donker kort haar, Noord-Afrikaans uiterlijk, licht getinte huid, slank postuur, lengte ongeveer 1.80 m. Gekleed in een licht T-shirt.

Voor meer informatie kunt u bellen met 053-455 55 88.


---- --