Symantec ondersteunt Microsoft Windows XP Service Pack 2

Symantec

Leiden, 10 augustus 2004 -

Symantec (Nasdaq: SYMC), wereldwijd leider in informatiebeveiliging, maakt bekend dat al zijn consumenten- en
enterprise-beveiligingsoplossingen compatible zijn met Microsofts Windows XP Service Pack 2 (SP2).

De behoefte aan uitgebreide internetbeveiliging is een kwestie die voor alle computergebruikers belangrijk zou moeten zijn, zegt Stephen Cullen, senior vice president, Security products and Solutions bij Symantec. Symantec moedigt de inspanningen van Microsoft aan om het bewustzijn van mensen met betrekking tot computerbeveiliging te vergroten met de release van Windows XP Service Pack 2.

Symantecs antivirus en geïntegreerde beveiligingsproducten zijn uniek omdat ze een extra laag beveiliging bieden door de status van de beveiligingssoftware te verbergen of verhullen voor derde partijen. Om ervoor te zorgen dat Microsofts Windows Security Center in SP2 de status van de Symantec-producten kan detecteren, zal Symantec een productupdate beschikbaar stellen die gedownload kan worden met LiveUpdate-technologie.

Gebruikers van de Norton-producten kunnen aanvullende informatie over de Windows XP SP2 compatibiliteit vinden op:
http://service.symantec.com/xpinfo. Zakelijke gebruikers kunnen voor vragen over compatibiliteit terecht op
http://service.symantec.com/spinfo.

De introductie van Windows Service Pack 2 met Advanced Security Technologies is een belangrijke stap om onze klanten beter te beveiligen, zegt Will Poole, senior vice president for Windows bij Microsoft. We zijn verheugd met Symantecs continue steun en toewijding om met ons samen te werken op het gebied van beveiliging, nu en in de toekomst.

Symantecs zakelijke beheeroplossingen maken het mogelijk snel service packs uit te rollen, zoals Windows Service Pack 2, nieuwe PCs in te zetten en bestaande PCs te migreren naar een nieuw besturingssysteem.

Over Symantec
Symantec, wereldwijd marktleider in informatiebeveiliging, biedt consumenten, bedrijven en service providers een brede reeks softwareoplossingen, appliances en diensten voor de beveiliging en het beheer van hun IT-infrastructuur. Op de consumentenmarkt is Symantec vooral bekend van producten die onder de naam Norton worden aangeboden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cupertino, Californië, en het bedrijf heeft vestigingen in meer dan 35 landen.Symantec Benelux heeft vestigingen in Leiden (Nederland) en Wemmel (België). Meer informatie over Symantec en haar producten is te vinden op de website: www.symantec.nl.

---