Politie Zuid-Holland-Zuid

10/08 Dordrecht/ZWijndrechtse Waard

10-08-2004 - Persberichten Dordrecht/Zwijndrechtse Waard

BEROVING MET GEWELD
DORDRECHT- Zondagavond 8 augustus is in het Weizigt park een 18-jarige man uit Dordrecht beroofd. Hij liep rond middernacht vanaf het station door het park toen hij plotseling door een man werd vastgegrepen. Deze man hield hem vast terwijl een tweede man zijn zakken doorzocht. Deze man schopte het slachtoffer ook tegen zijn benen. De mannen zijn er met de mobiele telefoon en wat geld van het slachtoffer vandoor gegaan. Direct na de melding heeft de politie het park doorzocht, maar echter niets meer aangetroffen.

Het signalement van de mannen: Beiden donkere huidskleur, 35-40 jaar oud, donkere kleding, een van hen droeg een donkere Nike pet. Wanneer getuigen meer weten kunnen zij contact opnemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief).

KOGEL DOOR RUIT
DORDRECHT- Op de Jacob Marisstraat is op 9 augustus omstreeks 18.45 uur een kogel door de ruit van een woning geschoten. Een 43-jarige man uit Dordrecht stond in de nabijheid van het pand en meldde dit op het politiebureau. De kogel is inmiddels door de politie veiliggesteld Er zijn geen mensen gewond geraakt. De Politie Zuid-Holland-Zuid stelt een onderzoek in. De Politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844 (lokaal Tarief).