Rijn&Venen, 09.50 uur

Utrecht 11-08-2004 - Nieuwsberichten district Rijn&Venen

Bestolen

ABCOUDE- Op dinsdagavond werd een winkelier bestolen door twee mannen. Omstreeks 19.40 uur kwamen twee mannen de winkel binnen aan de Hoogstraat. De mannen vroegen om geld. Dit duurde kennelijk te lang en een van de mannen pakte de winkelier stevig vast. Uit de kassalade werd een geldbedrag meegenomen en de mannen reden weg in een cabriolet. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie van het district Rijn&Venen; 0900-8844.

Gewond na aanrijding

MIJDRECHT- Op dinsdagmiddag raakte een bromfietster gewond na een aanrijding. Omstreeks 16.50 uur reed een 20-jarige bromfietster uit Wilnis over de Industrieweg. Zij kreeg hier geen voorrang van een 48-jarige automobilist uit Mijdrecht. De 20-jarige viel na de aanrijding van haar bromfiets en kwam vervolgens tegen een boom. Ze werd met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Verkeerscontrole

KAMERIK- Op dinsdagmiddag werd een verkeerscontrole gehouden op De Kruipin. De controle duurde een uur en werd in de middag gehouden. In totaal werden 8 bekeuringen uitgeschreven voor het rijden zonder autogordel, rijden met verlopen APK en het niet kunnen tonen van het rijbewijs.

Rijden onder invloed
MAARSSEN- Op woensdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij met een slok op teveel achter het stuur zat. Omstreeks 03.50 uur reed een 19-jarige man uit Amsterdam over de Zuilense Ring. De man werd gecontroleerd en hij bleek teveel gedronken te hebben. Op het bureau blies hij 645 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Tevens bleek hij zonder rijbewijs te rijden.