HP en ELLE zetten lezeressen op de cover

UTRECHT, 10 augustus, 2004 - HP, toonaangevend producent van technologie voor consumenten en ELLE, het bekende modemagazine, bieden vrouwen over de hele wereld de kans om zichzelf op de cover van ELLE te zien. Iedereen wordt uitgenodigd om de site www.hp.com/eur/elle1 te bezoeken. Daar kunnen zij hun mooiste foto gebruiken als coverfoto en laten zien hoe ze er uitzien als ELLE coverster!

Via de website kan heel gemakkelijk een digitale foto opgestuurd worden. Technologie van HP zorgt er vervolgens voor dat die foto binnen enkele seconden op een cover van ELLE wordt geplaatst. Die kan verder worden geperfectioneerd met een eigen achtergrondkleur en teksten, en vervolgens worden afgedrukt.

"ELLE is een prestigieus tijdschrift, vooral omdat het de individualiteit, creativiteit en persoonlijkheid van vrouwen erkent. HP is blij om aan dit project samen te kunnen werken met ELLE en daarmee HP verder te positioneren als een consumentenmerk dat vrouwen helpt om zich op hun mooist te voelen.", aldus Sywert Schadenberg, marketing manager consumenten segment HP.

Natuurlijk kunnen ook mannen de site bezoeken, om hun geliefde te verrassen en zo een lang gekoesterde wens van vriendin, vrouw, zus of dochter in vervulling te laten gaan.

"We hebben onze cover nog nooit op deze manier aangeboden en we zien uit naar verdere samenwerking met HP. Ze hebben een uitstekende reputatie op het gebied van digitale fotografie en we zijn er dan ook van overtuigd dat deze actie een groot succes wordt," zegt Jhan Rushton, ELLE Promotions Manager.

Over HP
HP is wereldwijd leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Het HP aanbod omvat producten en diensten voor een totale IT infrastructuur, personal computing en imaging en printing oplossingen. HP behaalde wereldwijd over de laatste 4 kwartalen een omzet van $76,8 miljard. Meer informatie over HP is te vinden op http://www.hp.nl.


1) Zie voor de voorwaarden de website.

Contactpersonen voor
de redactie:

HP -
Antoinette Bendijk
tel 030 222 33 84
antoinette.bendijk@hp.com

H&K/MCS -
Perlita Fränkel
tel 023 562 82 08
perlitaf@monogram.nl

Nederlandstalige persberichten op www.hp.nl/pers