Zet jezelf op de cover met HP en ELLE!

UTRECHT, 10 augustus, 2004 - HP en ELLE, het bekende modemagazine, bieden je nu de kans om jezelf op de cover van ELLE te zien. Dankzij de digitale fotografieproducten van HP kunnen vrouwen hun schoonheid zien prijken op een cover van 's werelds bekendste modemagazine.

Het werkt heel eenvoudig. Haal je favoriete digitale foto van jezelf op via de website www.hp.com/eur/elle1 en creëer je persoonlijke ELLE-cover in een paar seconden. Dat kan een vakantiefoto zijn of een trouwfoto of welke andere foto dan ook. Pas de kleuren of de kop aan en jouw persoonlijke ELLE-cover is klaar. Je kunt de cover printen om te bewaren of direct via de website doorsturen aan vriendinnen, familie of collega's. Dan kunnen ze het meteen ook zelf uitproberen. En als je die cover print op een HP-printer, blijft jouw schoonheid beter bewaard dan met de duurste crème.

Natuurlijk kunnen ook mannen de site bezoeken om hun geliefde te verrassen en zo een lang gekoesterde wens van vriendin, vrouw, zus of dochter in vervulling te laten gaan.

"Dit is de eerste keer dat we onze lezers iets dergelijks aanbieden en we zijn blij dat we hierbij kunnen samenwerken met de wereldwijde leider op het gebied van digitale fotografie, HP. We hebben al heel veel plezier beleefd aan het creëren van deze actie en we hopen dat vrouwen er minstens zo veel plezier mee zullen hebben," zegt Jhan Rushton, ELLE Promotions Manager.

Over HP
HP is wereldwijd leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Het HP aanbod omvat producten en diensten voor een totale IT infrastructuur, personal computing en imaging en printing oplossingen. HP behaalde wereldwijd over de laatste 4 kwartalen een omzet van $76,8 miljard. Meer informatie over HP is te vinden op http://www.hp.nl.


1) Zie voor de voorwaarden de website.

Contactpersonen voor
de redactie:

HP -
Antoinette Bendijk
tel 030 222 33 84
antoinette.bendijk@hp.com

H&K/MCS -
Perlita Fränkel
tel 023 562 82 08
perlitaf@monogram.nl

Nederlandstalige persberichten op www.hp.nl/pers