Utrecht stad, 10.30 uur

Utrecht 11-08-2004 - Nieuwsberichten districten Utrecht stad

Mag niet rijden

UTRECHT Omdat de bijrijder een bierflesje uit het raam van de auto gooide, hielden agenten dinsdagmiddag een auto op de Utrechtseweg staande. Deze man (personalia niet bekend) kreeg hiervoor een bekeuring. Tevens bleek de 27-jarige bestuurder een ongeldig verklaard rijbewijs te hebben en te rijden zonder verzekering en APK. De 27-jarige is hierop aangehouden. De auto werd inbeslaggenomen. Proces-verbaal is opgemaakt.

Tegen 01.00 uur woensdagmorgen constateerde de politie dat een onverzekerde auto over het Zandpad reed. De bestuurder, een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, bleek nog meerdere straffen open te hebben staan en te rijden met een ontzegging van de rijbevoegdheid. Hij werd aangehouden. Nieuwe verbalen worden opgemaakt.

Te veel op

UTRECHT Een getuige die dinsdagavond rond 18.00 uur een klap hoorde op de Oudwijkerlaan en direct keek, zag hoe een automobilist probeerde weg te rijden, maar dat dit, al slingerend, niet schadevrij lukte. Hij reed tegen meerdere geparkeerde autos. De bestuurder stopte niet na de aanrijdingen. De politie hield de 41-jarige Utrechter in zijn woning aan. Hij blies op het bureau 770 ug/l en moest zijn rijbewijs inleveren. De man wist niets van de aanrijdingen. Proces-verbaal is tegen hem opgemaakt.