Ingezonden persbericht


Verdere ruimtebesparing en verlaging van de TCO:

Fujitsu Siemens Computers presenteert 's werelds meest compacte SCSI server blades

Maarssen, 11 augustus 2004 - Fujitsu Siemens Computers lanceert vandaag de Primergy BX600 4-way Blade Server. Het gaat om de meest compacte SCSI server blades die er op de wereld zijn: er kunnen tot aan 30 BX600 4-way server blades in een 46 unit 19 inch rack. De nieuwe, zeer compacte server blades kosten iets onder de 8000 euro (excl. BTW).

Uitgerust met de nieuwste Intel® Xeon MP-variant bieden ze oplossingen voor load-balanced server farms, flexibele e-mailserver infrastructuren, moderne multi-tier ERP oplossingen en efficiënte 'consolidation platforms' gebaseerd op virtual-machine concepten. Dit geldt ook voor krachtige database- en betrouwbare infrastructuurservers.

"Met de lancering van onze nieuwe 4-way server blades hebben we nu als Fujitsu Siemens Computers de meest gevarieerde blade portfolio in de markt: van de footprint-optimized BX300 Blade Server tot de krachtige 4 way BX600 Blade Server", aldus Dieter Herzog, Executive Vice President Enterprise Products bij Fujitsu Siemens Computers. "Dit maakt dat klanten blade-architectuur kunnen gebruiken voor bijna alles binnen hun server omgeving. Het gehele datacenter heeft daar baat bij."

Over Fujitsu Siemens Computers
Fujitsu Siemens Computers is één van de grootste computerbedrijven van Europa. Het bedrijf opereert op alle belangrijke markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en telt zowel grote tot kleine zakelijke klanten als consumenten onder zijn afnemers. Het productaanbod omvat hoogwaardige computertechnologie en innovatieve oplossingen voor de IT-infrastructuur. Het strategische beleid is gericht op mobiliteit en bedrijfskritisch computergebruik als de belangrijkste aanjagers van het informatietijdperk in de 21ste eeuw. Het bedrijf kan alles leveren wat een onderneming nodig heeft, van eersteklas Intel- en Unix-servers tot mainframes en enterprise storage solutions. Bedrijfskritische processen worden zeker gesteld met deze oplossingen van Fujitsu Siemens Computers' Business Critical Computing. Daarnaast is Fujitsu Siemens Computers een van de grootste aanbieders van notebooks, PDA's, workstations en PC's voor zakelijke klanten, en de grootste leverancier van computers voor thuisgebruik in Europa. Kijk voor meer informatie op http://www.fujitsu-siemens.nl.

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: Vries Strookman
Brodeur Worldwide
Telefoon 020 346 20 00
E-mail vstrookman@nl.brodeur.com