Ingezonden persbericht


Persbericht

11 augustus 2004

KVS en SNE richten zich gezamenlijk op e-mailarchivering binnen sterk groeiend MKB-segment

~ KVS kiest SNE als distributeur voor implementaties tot 500 gebruikers ~

KVS, wereldwijd marktleider in software voor de archivering van elektronische bedrijfsgegevens, heeft Storage and Network Equipment Europe B.V. (SNE) gekozen als distributeur voor het MKB in de Benelux. SNE zal de contentarchivering-oplossingen van KVS distribueren en implementeren binnen het MKB-segment en tevens aanvullende trainingen verzorgen.

SNE is een value-added distributeur van storage-oplossingen en specialist op het gebied van archiveringsoplossingen en datamanagement-systemen. Het bedrijf gaat voor KVS de gehele onderkant van de markt bedienen. Bij klanten tot 500 gebruikers zal SNE daarom verantwoordelijk zijn voor het implementeren van de oplossingen van KVS. Daarnaast zal SNE trainingen geven en ondersteuning bieden aan resellers. Ook gaat de distributeur seminars en workshops organiseren, zodat resellers kennis kunnen maken met de oplossingen van KVS.

E-mailarchivering wordt bij steeds meer middelgrote en kleine bedrijven een aandachtspunt. Als gevolg van het snel stijgende gebruik van e-mail kampen veel bedrijven met operationele problemen bij het beheren en archiveren van e-mail. Daarnaast dwingt de vanuit Amerika langzaam overwaaiende discussie over wet- en regelgeving op het gebied van bewaartermijn bedrijven hier pro-actief over na te denken.

De samenwerking met KVS sluit naadloos aan op de strategie van SNE, zegt Edgar K. Beck, Commercieel Directeur SNE Europe. SNE richt zich specifiek op de new industry stars binnen de storage-industrie. Dit zijn bedrijven die sterk groeien en hoogwaardige technologie leveren. KVS voldoet in alle opzichten hieraan. SNE creëert waarde voor zijn partners door geavanceerde oplossingen te leveren die concrete resultaten bieden aan de klanten van de partners. Het beheer van een e-mailarchief is door allerlei wettelijke ontwikkelingen een delicate kwestie aan het worden. SNE kan zich, in samenwerking met KVS, hierin uitstekend onderscheiden.

SNE is een sterk en enthousiast bedrijf, zegt Erik Veen, Sales Director KVS Benelux. SNE heeft een uitermate goed netwerk van resellers en gedegen kennis op het gebied van storage en archivering. We zijn er dan ook van overtuigd dat SNE de ideale distributeur is die onze klanten en prospects in het MKB het beste kan ondersteunen.

(342 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over SNE
SNE is een value-added distributeur (VAD) van storage-oplossingen en ondersteunt resellers sinds 1996 bij het ontwerpen en realiseren van archiveringsoplossingen en dataopslag-managementsystemen. Door partnerships met belangrijke leveranciers en een enthousiast team van opgeleide professionals met een hoog technisch niveau is SNE (i.s.m. het sinds kort geacquireerde Harbour Systems Nederland B.V. in Breda) een belangrijke storagepartner voor het indirecte kanaal. Met de beste technische ondersteuning en een uitgebreide service realiseren onze specialisten oplossingen die naadloos aansluiten op de behoefte van de gebruiker. Het bedrijf, dat nu een landelijke dekking heeft, voorziet partners van een uitgebreid onderscheidend assortiment van innovatieve en bekende storage- en netwerkproducten als Network Appliance, BakBone Software, Overland Storage, Data Systems, EMC , KVS, SANRAD, Snap Appliance, Cisco Systems, Adaptec Storage, Imation, Exabyte, Double-Take, Dantz, StorCase, Maxell, Freecom, APC, Axis Communications, Infortrend, Novastor Corporation, Plasmon, JVC, Pioneer, Tatung, ATTO technology, Qualstar, Fujitsu harddisken en MO drives, PoiNT software en Tandberg Data.

Over KVS
KVS is wereldwijd marktleider in software voor de archivering van elektronische bedrijfsgegevens. Het bekendste product van KVS is Enterprise Vault, een e-mail archiveringsoplossing voor Microsoft Exchange met meer dan 3 miljoen verkochte licenties bij ruim 650 klanten. Enterprise Vault biedt een oplossing voor de problemen die worden veroorzaakt door de toename van e-mailverkeer, zoals groei van het aantal servers en databases, quota voor gebruikers, verplicht opschonen van de e-mailbox en problemen met het beheer, backup, restore en migratie. Gebruikers krijgen een virtueel onbeperkte mailbox en het systeem archiveert inactieve mail automatisch en comprimeert de data. Hierdoor verspillen gebruikers geen kostbare tijd aan het binnen de limiet houden van hun mailbox.

Naast Enterprise Vault voor e-mail archivering biedt KVS een soortgelijke oplossing voor File archivering, Sharepoint- en IM archivering. Met de software van KVS beantwoorden bedrijven aan alle wettelijke regelgeving ten aanzien van data-opslag. Daarnaast vereenvoudigt het gebruik van archiveringssoftware migratie-uitdagingen. KVS heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, de V.S., de Benelux, Denemarken, Frankrijk, Duitsland en Australië. KVS: Store... Manage... Discover.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Kim van Bokhoven of Joost Galema van LEWIS:

Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: kimv@lewispr.com http://www.lewispr.co joostg@lewispr.com

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Marc Hitzert van KVS:

Tel: +31 (0) 70 320 56 97 Fax: + 31 (0) 70 320 56 96 E-mail: marc.hitzert@kvsinc.com http://www.kvsinc.com

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com