Ingezonden persbericht


Persbericht

Plantronics introduceert de SupraPlus Silver

Deze robuuste lichtgewicht headset bepaald een nieuwe standaard voor in contact center en kantoor

Hoofddorp, 11 augustus 2004 - Plantronics, marktleider in lichtgewicht communicatieheadsets introduceert vandaag de SupraPlus Silver. Deze headset bouwt voort op de kracht van de Supra modellen en introduceert Plantronics´ volgende generatie van betrouwbare en comfortabele headsets. De headset heeft daarnaast een moderne uitstraling om tegemoet te komen aan de eisen van de hedendaagse gebruiker.

De SupraPlus Silver is beschikbaar met enkel of dubbel oorgedeelte. Het flexibele lichtgewicht spreekgedeelte of boom staat borg voor een nauwkeurige plaatsing en de uitmuntende geluidskwaliteit van de headset kan naar keuze worden aangevuld met de ruisonderdrukkingstechnologie of de unieke Plantronics voicetube.

De SupraPlus Silver is ontwikkeld voor gebruikers die 2 uur of meer per dag aan de telefoon doorbrengen; er zijn daarom een aantal nieuwe toepassingen toegevoegd die de communicatiebeleving verbeteren. Met een breder ontvangstbereik staat de SupraPlus borg voor een optimaal luistercomfort en -kwaliteit waardoor miscommunicatie afneemt. De headset biedt verder een uitstekende geluidskwaliteit, zowel voor traditionele spraaktoepassingen als voor zogeheten VoIP softphonetoepassingen, die steeds meer bijval kennen.

Peter Wuyts, Regional General Manager Benelux van Plantronics zegt: "De introductie van de SupraPlus Silver onderstreept Plantronics voortdurende motivatie om nieuwe producten voor de contact center en kantoorbranche te ontwikkelen." Wuyts vervolgt: "Plantronics heeft een uitstekende staat van dienst in deze markt, we zijn ervan overtuigd dat de SupraPlus Silver haar voorganger, de Supra, voorbij zal streven als de meest populaire headset in de callcenter- en kantoormarkt. We zijn trots op de diversiteit die we kunnen bieden."

Over Plantronics

Plantronics introduceerde de eerste lichtgewicht communicatieheadset in 1962 en wordt algemeen erkend als de marktleider op het gebied van communicatie-hoofdtelefoon/ mikrofoonsets. De onderneming is beursgenoteerd en heeft ongeveer 2700 werknemers in dienst. Plantronics is de grootste leverancier ter wereld van headsets aan telecom- en andere ondernemingen, waaronder vele bedrijven uit de Fortune 500. De headsets van Plantronics hebben een rol gespeeld in films en bij vele belangrijke gebeurtenissen, zoals de bij de historische woorden van Neil Armstrong op de maan in 1969: "One small step for man,..." Plantronics is gesticht in 1961, heeft een hoofdvestiging in Santa Cruz (VS) en kantoren in 20 landen. De producten worden wereldwijd geleverd en ondersteund door een netwerk van geautoriseerde professionele distributeurs en verkooppartners.

Informatie over de onderneming en haar producten is te vinden op www.plantronics.com

Meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong B.V.

Margriet Luttikhuizen

t: 00 31 (20) 421 05 65

e: Margriet@l-dj.nl