AutoRai

11-8-2004

MINI XXL: een echte MINI Stretch Limo van MINI.

Temidden van muziek en starlets maakt een meer dan 6 meter lange MINI Cooper S zijn opwachting: 11 augustus in de MINI@Galea Club Athene

Zoals popster Prince ooit zong in zijn Little red Corvette: Girl, you got an ass like I never seen And the ride I say the ride is so smooth, you must be a limousine. In dit geval gaat het natuurlijk niet over iets vrouwelijks, maar over een unieke, rijklare auto. De Marketingafdeling van MINI heeft een meer dan 6 meter lange MINI Cooper S limousine laten bouwen met de typeaanduiding XXL.

Deze bijzondere limousine maakt zijn debuut in de MINI@Galea Club in Athene op 11 augustus voor de internationale pers, celebrities en het publiek. Tot eind augustus zal de MINI XXL bij vele evenementen in de beroemde Griekse club te bewonderen zijn. Daarna gaat de MINI XXL op tournee door Europa en Azië.

High tech, extravagante uitrusting
De rode stretched MINI Cooper S met John Cooper Works Tuning Kit is in Los Angeles omgebouwd tot vierdeurs. De verlenging wordt ondersteund door een dubbele achteras met twee extra wielen. De absolute eyecatcher zit achterin: een afdekbare whirlpool, om begrijpelijke redenen alleen voor gebruik bij stilstaande auto.

Het passagierscompartiment uitgevoerd in zwart leder biedt vier personen hoogstaand comfort en entertainment. Er is onder meer gedacht aan een uitschuifbare flatscreen-tv die het achtercompartiment volledig kan scheiden van de chauffeur, dvd-speler, radio/cd combinatie, airconditioning, panoramadak en een intercom, voor conversatie met de chauffeur.

MINI@Galea Club
De MINI@Galea Club activiteiten onderstrepen de affiniteit van MINI met muziek. Als vervolg op de Isle of MTV Tour, waar MINI Official Wheel was, positioneert MINI zich in Athene als trendsetter en pionier voor nieuwe muziek.